NESIMȚIRE | În timpul confruntării cu Ponta la B1 TV, Iohannis primea replicile prin cască

Klaus Iohannis a avut cască de emisie, în ureche, în timpul dezbaterii televizate de la B1 TV, cu Victor Ponta. Prin intermediul acestei căști, candidatul ACL primea informații de la un consilier de-al său, care-i spunea ce replică să-i dea lui Victor Ponta.

iohannis - b1 tv - casca emisieiohannis - b1 tv - casca emisieFăcătură ordinară la ACL. După ce la un miting electoral i-au pus prompter transparent ca să citească după el, staff-ul lui Iohannis, i-au ”aranjat” și dezbaterea televizată.

La dezbaterea de la B1 TV, Klaus Iohannis a avut cască în ureche, ca să i se spună ce răspunsuri să dea în confruntarea electorală cu Ponta.

Surse din cadrul echipei B1 TV a confirmat sub protecția anonimatului, că Iohannis avea montată o cască minusculă în urechea stângă prin care a primit răspunsuri de la un consilier care îi dirija răspunsurile la întrebări.

În timpul dezbaterii de la B1 TV, Iohannis avea o poziție rigidă, răspundea cu întârziere și de multe ori nu era atent la ce îi spune Ponta.

La un moment dat, Ponta i-a cerut să se uite la el în timp ce-i adresează o întrebare, însă Iohannis părea pierdut în spațiu și se uita pe pereți.

Poziția rigidă a corpului lui Iohannis și unghiul ales față de camera principală au mascat urechea primitoare de indicații prețioase de la consilierul suflător.

Decizia a fost luată de staff-ul lui Iohannis, după ce acesta s-a făcut de râs la dezbaterea de marți seară de la Realitatea TV.

Este încă o dovadă a faptului că Iohannis nu este în stare să facă față nici măcar unei dezbateri electorale televizate. Dacă atâta lucru nu este în stare, cum ar putea oare să facă față unei întrevederi cu alți președinți de țară și premieri în probleme internaționale spinoase?!

>