Breaking news

Nesimțire crasă. Șeful STS justifică cheltuirea banilor prin faptul că angajatele sunt fertile

loading...

Tupeu fără margini din partea directorului Serviciului de Transmisiuni Speciale (STS), Marcel Opriş. Acesta justifică cheltuielile cu personalul prin faptul că 80% din femeile de serviciu sunt fertile.

Marcel Opriş, a declarat, joi, la Comisiile parlamentare de Buget, că jumătate din personalul Serviciului este feminin, iar 80% dintre femeile din STS sunt fertile. Astfel că o mare aprte din bugetul instituției s-ar duce pe ajutoare sociale destinate angajatelor gravide.

În Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, jumătate din personal e feminin, iar din personalul feminin, 80% e fertil, aşa că avem nenumărate colege care beneficiază de asistenţă socială, fiind în îngrijire sau procreere de copil”, a spus Marcel Opriş.

Potrivit spuselor lui Opriș, anual, circa două milioane de lei merg la asistenţa socială pentru gravide. Explicația șefului STS i-a făcut pe membrii comisiei parlamentare să izbucnească în hohote de râs.

Informaţiile oferite de şeful STS i-au făcut pe cei prezenţi în sală să izbucnească în râs, drept pentru care acesta s-a văzut nevoit să mai vină cu nişte explicaţii.

“Da, păi asta e realitatea. Să ştiţi că asigurăm perpetuarea naţiei române acolo şi a naţionalităţilor conlocuitoare care lucrează la noi. Depinde ce limbă stăpâneşte fiecare“, a  mai spus Marcel Opriş.

Bugetul STS, în sumă de 250.418.000de lei, în scădere cu 1,38 faţă de 2011, a fost adoptat cu 23 de voturi “pentru”, 20 de voturi “împotrivă” şi o abţinere.

loading...