Breaking news

Nepotism la Eurovision. Bere Gratis e în finală iar Liana Stanciu este șeful delegației TVR

loading...

Nepotism pe față la Eurovision România 2014. Trupa Bere Gratis, al cărei solist este Mihai Georgescu, a intrat în finala Selecției Naționale. Culmea, Liana Stanciu, nimeni alta decât soția solistului trupei Bere Gratis, este șefa delegației TVR la Eurovision.

liana stanciu - bere gratis - eurovisionBere Gratis s-a calificat în finala Eurovision România 2014, cu piesa ”Despre mine și ea„,  compusă de Mihai Georgescu și Marius Bob. Din pură coincidență, probabil, șeful delegației TVR, la Eurovision în 2014 este Liana Stanciu, soția lui Mihai Georgescu. Cum se face că fix piesa celor de la Bere Gratis a intrat în finala de 12 chiar în anul în care soția solistului este șefa concursului.

Imposibil ca cei doi soți să nu își fi vorbit unul altuia despre Eurovision și imposibil ca Mihai să nu fi știut că soția lui va fi șefa Eurovision România 2014. În mod normal, Mihai Georgescu ar fi trebuit fie să își retragă piesa din concurs fie Liana să se recuze din funcție în momentul în care s-a aflat că piesa soțului ei este selectată în finală.

Pentru că oricum o dai, tot nepotism se numește și toată lumea va spune că Bere Gratis a ajuns în finală grație Lianei Stanciu. Măcar de ar fi intrat în finală cu o piesă care să fi meritat efortul. Însă, din păcate piesa trupei Bere Gratis este lipsită de originalitate, este plicisitoare și nu are nicio șansă să reprezinte România la Copenhaga. Dar, cine știe, cu soția șefă la Eurovision, și trăind în România, orice este posibil.

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>