Breaking news

Nepot ucis de propria bunică la Uricani

Tragedie într-o familie din orașul Uricani, județul Hunedoara. O femeie în vârstă de 48 de ani și-a ucis nepotul în vârstă de 4 ani după care s-a spânzurat.

crima hunedoaraValeria Filimon, directorul Ambulanței Hunedoara a declarat la Antena 3 că apelul a fost făcut la ora 7.26 și un echipaj a sosit la locul tragediei.

Medicii de pe ambulanță au constatat decesul atât al copilului cât și al femeii în vârstă de 48 de ani.

Copilul era mort în casă iar femeia a fost găsită spânzurată în baia din curtea casei.

Medicii au constatat faptul că atât copilul cât și femeia se aflau în rigiditate cadaverică, ceea ce înseamnă că decesul a survenit cu cel puțin șase ore în urmă.

Medicii de pe ambulanță nu au observat urme de violență pe corpul copilului, astfel că numai medicul legist va putea stabili cauza decesului.

Bogdan Nițu, inspector la IJP Hunedoara a declarat la Antena 3 faptul că în cazul bunicii se confirmă faptul că este vorba de o sinucidere. Însă nu a putut preciza dacă copilul a fost ucis de aceasta.

Polițiștii sosiți la fața locului au înconjurat locul tragediei și așteaptă sosirea procurorului pentru efectuarea investigațiilor.

În urmă cu un an de zile, mama copilului s-a sinucis, iar bunica acestuia care s-a spânzurat ar fi avut probleme psihice.