Nelu Ploieșteanu: Am avut o relație de aproape 12 ani cu amanta

Nelu Ploieșteanu, celebrul lăutar, se pune pe făcut destăinuiri la Refresh by Oana Turcu: Am avut o relație de aproape 12 ani cu amanta.

nelu ploiesteanuMâine, de la 16:00, în prima ediție din acest sezon al emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, Nelu Ploieșteanu vorbește deschis despre aventurile sale extraconjugale.

Am avut o relație de aproape 12 ani cu amanta. Ea avea 18 ani…”, își amintește lăutarul. „M-au trădat prietenii. Fostul meu șofer a mers la soție și i-a spus de amantă, asta doar pentru că nu i-am mai dat bani. Soția mea trebuia să mă creadă pe mine, nu trebuia să divorțeze după atâția ani, la vârsta asta, asta ne trebuia?”, se întreabă invitatul Oanei Turcu.

Nelu Ploieșteanu își va aminti și de vremurile dificile pe care le-a trăit în copilărie: „Eram foarte sărac când eram mic, veneam acasă de la școală și nu aveam ce mânca, plângeam de foame și mama mă lua în brațe și plângea și ea cu mine. Am plecat la București de disperare… altfel mă spânzuram”, spune artistul.

Tot în ediția de mâine a emisiunii, Ionela Prodan dezvăluie cum a reușit să slăbească 7 kilograme într-o lună.

„Am fost tot timpul atentă cu silueta mea. Cred că la orice vârstă trebuie să arătăm impecabil. Acum o lună m-am hotărât să am și mai multă grijă de mine și iată că au venit și rezultatele. Și voi continua. Mă simțeam cam grea, nu mai ieșeam în lume”, declară ea.

De asemenea, Ionela Prodan va povesti secretul îmbogățirii sale.

„Eu am investit în terenuri și locuințe din 1991. Am investit tot ce am avut, am fost în America și știam că prețurile vor crește, istoria se repetă, nu e nimic nou. Din 1991 și până în 2007 nu am vândut nimic, doar am așteptat, știam că trebuie să crească”, a declarat invitata Oanei Turcu.

>