Breaking news

Neinfricatul Cevdet, interpretat de Halit Ergenc, face totul pentru tara sa!

Fascinanta si tulburatoarea productie turceasca „Patria mea esti tu!” continua, din aceasta seara, cu episoade noi, pline de suspans, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

Actiunea productiei se desfasoara in timpul Razboiului de Independenta al Turciei, Halit Ergenc interpretand un erou national al Turciei, pion important in conflictul dintre Turcia si Grecia, si unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Ii regasim pe Cevdet (Halit Ergenc), infiltrat in armata greceasca, si Azize (Berguzar Korel), continuand lupta pentru libertate si familie. Dupa abolirea sultanatului si numirea presedintelui Mustafa Kemal, lucrurile par sa se mai linisteasca in tabara turca. In acelasi timp, poporul grec pregateste noi asalturi impotriva turcilor.

La aflarea vestii ca generalul Cevdet este un tradator, si ca s-ar fi infiltrat in armata greaca pentru a-si ajuta patria si pe Mustafa Kemal, comandantul grec incearca sa afle adevarul. Cevdet afla ca a fost deconspirat si incearca sa mentina aparentele. El reuseste sa-l convinga pe comandantul grec ca impreuna vor invinge poporul turc, pregatind un atac coplesitor.

Sotii Pallis, care au ajutat-o pe Azize sa-si „recupereze” fiul din orfelinat, incearca sa o  previna atunci cand reprezentanti ai institutiei il cauta pe micutul Mehmet, pentru a-l lua inapoi. Hilal si Yildiz isi dau seama ca aceasta este „mana” comandantului grec, si incearca rezolve singure aceasta situatie. Dincolo de razboiul permanent pe care il poarta in suflet pentru tara sa, Cevdet traieste bucuria imensa de a-si revedea sotia si pe Mehmet, mezinul familiei.

>