Breaking news

Nedreptățile continuă la X Factor

loading...

Jurații X Factor România au judecat strâmb duminică și au trimis acasă pe cine nu trebuia.

După ce în faza de Judge House Visit, Bogdan Medvedi, un concurent extrem de talentat, a fost eliminat pe nedrept, duminică seară povestea s-a repetat în Galele X Factor.

Paula Seling a ales show-ul în detrimentul talentului și a trimis acasă una dintre cele mai bune voci din concurs.

Duminică seară, primul concurent dintre cei 12 finaliști a fost eliminat în baza voturilor telespectatorilor și mai apoi a votului celor trei jurați. După votul telespectatorilor, Cristian Parmac din echipa lui Adrian Sîna și Ovidiu Nae din echipa lui Mihai Morar, au ajuns la duel.

Potrivit regulamentului concursului, fiecare dintre cei doi au interpretat o piesă iar pe baza acesteia au fost jurizați. Și doar unul dintre ei este salvat de juriu.

Cristian Parmac a fost cu două clase peste Ovidiu Nae la capitolul voce, însă Paula a închlinat în mod neașteptat balanța către celălalt concurent.

Ovidiu Nae a interpretat piesa Grenade a lui Bruno Mars. Mai bine zis a schilodit piesa. Pur și simplu nu a cântat nimic, nu a respectat linia melodică sub nicio formă, și cu toate astea, merge mai departe. Poate și pentru faptul că este unul din elevii lui Crina Mardare, cea care în prezent este profesrul de canto al concurenților de la X Factor.

Aceeași piesă, Grenade a lui Bruno Mars a fost cântată în Bootcamp și de puștiul de 18 ani din Iași, Bogdan Medvedi. Pentru interpretarea spectaculoasă a piesei, Bogdan a primit aprecieri la superlativ din partea membrilor juriului, inclusiv de la Mihai Morar. Cu toate acestea el nu a fost selectat în finala de 12.

Iată cum a cântat Bogdan Medvedi piesa Grenade și cum a cântat Ovidiu Nae aceeași piesă. Ascultați, comparați și spuneți-vă părerea, cine a cântat mai bine piesa, Bogdan sau Ovidiu.

 

loading...