Breaking news

Nebunia unui tânăr de a visa la o Nouă Românie, prinde contur

loading...

În urmă cu doi ani de zile, un tânăr din România, sătul de ceea ce se întâmplă în ţara sa, a decis să nu mai stea de-o parte şi să pună bazele unui proiect unic în România pentru a putea crea o Nouă Românie. Nebunia tânărului a început să prindă contur şi să devină realitate.

tanar romaniaŞi în România se poate, doar dacă vrei şi doar dacă nu alegi să stai de-o parte. Cu multă muncă în echipă, speranţe, vise şi onestitate, a pus bazele proiectului numit Noua Românie.

Sebastian Popescu este tânărul care produce cutremur pe scena politică din România și le dă fiori reci pe șira spinării, actualilor politicieni. S-a săturat să stea pe margine și să vadă cum actualii politicieni continuă să fure fără oprire și să își bată joc de români și România.

Optimist și luptător din fire, Sebastian Popescu este ”vinovatul” care a dus la apariția Partidului Noua Românie, prima formațiune politică din România care nu acceptă traseiști politici.

Pentru că peștele de la cap se împute, tânărul spune că în cazul României, ”capul” sunt politicienii care de 27 de ani doar jefuiesc țara sub toate formele posibile, iar odată la patru ani, vin și prostesc din nou electoratul, sub noi sloganuri electorale sau alianțe politice și astfel se mențin la putere.

”În timp ce unii pesimiști din fire spun că nu avem nicio șansă să ne punem cu ”sistemul”, noi, cei patru muschetari ne vedem liniștiți de treabă și pas cu pas, că tot e în trend faza cu ”pașii”, construim acest partid, nu pentru noi, ci pentru toți românii care s-au săturat să fie bătaia de joc a politicienilor actuali.Lucrurile sunt extrem de simple, dacă VREI, POȚI. Dacă nu, le complici ca să nu faci nimic pentru mulțime, ci doar pentru tine. Noi nu vrem nimic pentru noi, vrem pentru toți românii, și vrem doar bine”, spune Sebastian Popescu.

Preşedintele PNR spune că soluţia salvatoare pentru ţară o reprezintă un partid politic nou, creat de la zero, fără traseişti politici.

sebastian popescu“Să nu ne îmbătăm cu apă rece și să sperăm că tot ei, adică PNL, USR, PMP, PSD, vor produce schimbarea în România. Schimbarea reală în România înseamnă un nou partid politic de la zero făcut, din români neafiliați politic, fără traseiști politici. Vreau ca tinerii entuziaști care acum își strigă durerea în stradă să facă următorul pas normal, firesc. Să vină să construim împreună ceva durabil, serios, ca alternativă la actuala clasă politică. Noua Românie este proiectul prin care putem să schimbăm lucrurile în România. Îi invit pe tineri să se alăture acestui proiect și să începem să construim o Nouă Românie“, a mai declarat Preşedintele PNR.

Dacă românii nu ar fi indolenți și nepăsători cu propria lor țară și nu ar mai uita așa rapid hoțiile politicienilor, România ar fi cu adevărat a șaptea țară din UE, este de părere Sebastian Popescu.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie au reușit să participe cu candidați în doar cinci județe. În ciuda rezultatului obținut, membrii PNR sunt pregătiți să dezvolte și mai mult proiectul în 2017.

Visul frumos așternut pe hârtie a prins rădăcini. În primul an și jumătate de la înființare, PNR a primit circa 5000 de cereri de înscriere și are 22 de Organizații Locale, dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Germania, Italia.

Pe 22 ianuarie, membrii PNR își vor alege prin vot, printr-un sistem electronic, Președintele Noua Românie pentru următorii patru ani.

În acest an, PNR va candida la alegerile locale de la Craiova și Târgu Jiu, pentru că s-au eliberat funcțiile de primar. Între timp, Noua Românie se pregătește pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019.

Președintele PNR, Sebastian Popescu îndeamnă românii, în special tinerii, să se înscrie în Noua Românie și împreună să dezvolte proiectul pentru a putea schimba lucrurile în țară.

Dacă ai minim 18 ani, nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani, vrei să schimbi lucrurile în țară și ești de acord să plătești o cotizație de 5 lei pe lună, poți să devii membru al PNR.

Formularul de înscriere în PNR poate fi completat AICI în doar două minute.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.

loading...