Breaking news

Nebunia Black Friday 2012 a cuprins și România și a blocat site-urile firmelor

Black Friday 2012 tradusă în română  ca vinerea neagră a reducerilor, a dus la blocarea site-urilor companilor ce s-au înscris în acest proiect.

Din cauza numărului mare de accesări, site-urile altex, domo, mediagalaxy, flanco, emag, evomag, au picat încă de la primele ore ale zilei.

Și la această oră site-urile de vânzări online de elctrocasnice erau blocate sau funcţionau cu greutate din cauza traficului mare de accesatori.

Pe lângă aceste probleme, mulți doritori de produse reduse și cu 50%, au întâmplinat și alte probleme, ba nu li s-a finalizat comanda, ba stocurile se epuzaseră deja.

Încă de la primele ore ale zilei, mulți români au făcut coadă la magazinele de retali pentru a-și cumpăra electronice și electrocasnice cu reducere.

Însă nu toți românii au fost mulțumiți de reuceri, nu puțini au fost cei care au catalogat ca fiind o mare păcăleală această campanie întrucât fie nu au fost produse suficiente fie reducerie de la 100 de lei la produs nu au fost suficiente.

În cadrul campaniei Black Friday, reducerile oferite de către comercianţi ajung până la 90% şi vizează produse electronice, electrocasnice, IT, turism, imobiliare, materiale de construcţii, îmbrăcăminte, transport, bilete la concerte.

>