Breaking news

Neatza cu Răzvan și Dani revin cu un nou sezon, de la malul mării

Din 2 septembrie, cei mai iubiți matinali revin la Antena 1 cu sezonul cu numărul 22, și, ca de fiecare dată, promit multă distracție și voie bună, mai ales că primele două săptămâni de transmisii live vor fi chiar de la malul mării.

Echipa Neatza cu Răzvan și Dani va continua atmosfera de vacanță pe plaja din stațiunea Cap Aurora, alături de nenumărați invitați speciali, ce vor face ca diminețile telespectatorilor să fie cu totul și cu totul speciale.

Așa se face că de luni până vineri, de la 08:00, la 12:00, Răzvan, Dani, Amalia, Ramona și Vlăduț vor spune ”Neatza” cu mult entuziasm, căci, pentru familia show-ului vara și spiritul de distracție nu sunt îngrădite de anotimp.

După o vacanță binemeritată, matinalii de la Antena 1 vor reveni pe micile ecrane în aceeași formulă în care funcționează de mai bine de 11 ani: ”Problema noastră din fiecare an este că odată ce luăm vacanță, după vreo două-trei zile, ne trezim fără a avea vreun obiectiv, ne e dor de colegi și…am vrea să ne întoarcem toți, în platou. Sper, ca și din 2 septembrie să transmitem gânduri de vacanță celor care ne urmăresc din fața televizorului, a mărturisit Răzvan Simion.  Așa cum nici părinții mei nu au obosit să fie părinți, ar fi păcat să spun că am obosit să fac Neatza! J Vin cu plăcere la muncă, mai ales când știu că la platou mă așteaptă o familie atât de numeroasă și că toți ne completăm incredibil de bine”, a adăugat Dani Oțil.

>