Breaking news

Nea Mărin continuă aventura Poftiți pe la noi! Poftiți la târg, împreună cu o echipă nouă de vedete

Săptămâna aceasta, în cele trei ediții Poftiți pe la noi! Poftiți la târg, difuzate de Antena 1 luni, marți și miercuri de la 20:30, Nea Mărin, însoțit de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, este hotărât să îi surprindă cu cele mai dificile misiuni pe Adda, soțul ei, Cătălin Rizea, Andreea Tonciu și hairstylistul Capet.

Noua echipă de vedete ajunge la Cricova, dar și la Chișinău, acolo unde trebuie să facă față numeroaselor provocări lansate de Nea Mărin. Fiecare zi de muncă le dezvăluie locuri emblematice pentru zonele pe care le explorează, Adda, Cătălin, Andreea și Capet, alături de Liviu și Andrei descoperind secretele creării unora dintre cele mai faimoase produse cu care se mândresc cei din Cricova și Chișinău. Fiecare oprire vine, însă, la pachet cu o listă de sarcini impusă de Nea Marin!

Astfel, vizita la o cramă cu tradiție din zonă îi va purta într-o aventură printr-un oraș subteran, unde vor învăța diversele etape ale procesului tehnologic specific locului, de la verificarea gradului de puritate a vinului până la etichetarea sticlelor și depozitarea lor.

Iar dacă Adda își va testa chiar și talentul de ghid turistic, Andrei își va da examenul de someliér! Vedetele ajung și în cea mai cunoscută fabrică de dulciuri din zonă, dar și la o fermă de măgărițe, iar punctul culminant al întregii aventuri este organizarea târgului pentru meșteșugari la Cricova, eveniment de la care nu va lipsi spectacolul folcloric. Așa se face că programul fiecărei zile este completat de repetițiile pentru dansuri tradiționale după coregrafii care le pun în mare dificultate pe vedete.

Cum se vor descurca Adda și Cătălin Rizea, dar și Andreea Tonciu și Capet, ce mai pun la cale Liviu și Andrei și cum se va desfășura târgul de la Cricova telespectatorii  vor descoperi în cele trei ediții Poftiți pe la noi! Poftiți la târg de săptămâna aceasta, difuzate de Antena 1 luni, marți și miercuri de la 20:30.

>