Breaking news

Nea Mărin a început filmările la show-ul „Poftiţi pe la noi”

loading...

Celebrul ’Nea Mărin a început filmările pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi!” show difuzat în această vară de Antena 1.  

nea marin la antena 1Nuiaua, sarcinile dificile şi pedepsele vor fi uneltele cu care acesta îi va înnebuni pe cei care i s-au alăturat în misiunea din vara aceasta.

I-am avertizat încă de la început: vara asta avem mai multe responsabilităţi ca niciodată! Am început filmările de ceva vreme şi vedetele par să se descurce, dar asta doar pentru că am stat din nou cu ochii şi cu nuiaua pe ele! În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu. Vara asta, „Poftiţi pe noi’!”, a declarat ‚Nea Marin.

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul ‘Nea Marin vine la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de până acum.

Vara aceasta, ‘Nea Marin va trebui să salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul.

Va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva şi, bineînţeles, în tot acest timp îi vor fi alături cele mai tari vedete din România.

Filmările au început de mai bine de două săptămâni, ’Nea Marin ajungând în zona Sucevei şi la Moeciu. în perioada următoare, acesta va ajunge la pensiuni din Braşov şi va coborî mai apoi şi spre partea de sud/sud-est a ţării.

loading...