Breaking news

Ne vedem la TVR cu Adrian Minune și Bălăceanu-Stolnici,

Pentru aceasta, sâmbătă, de la ora 16.00, Ne vedem la TVR… cu Adrian Minune, dar şi cu oameni de cultură aflaţi pentru prima oară în viaţa lor faţă în faţă cu un interpret de manele. 

ne vedem la tvr cu adi minuneMarina Almăşan îşi propune, pentru 8 iunie, o ediţie foarte curajoasă a emisiunii sale, în care încearcă să afle dacă promotorii manelelor sunt reprezentanţii unei clase inferioare sau dacă aparenţele înşală…

Pentru aceasta, sâmbătă, de la ora 16.00, Ne vedem la TVR… cu Adrian Minune, dar şi cu oameni de cultură aflaţi pentru prima oară în viaţa lor faţă în faţă cu un interpret de manele.

La rândul său, Adrian Minune profită de invitaţia în studioul TVR pentru a-şi arăta adevărata valoare. El le promite telespectatorilor TVR 1 o după-amiază în care nu vor auzi manele, în schimb se vor delecta cu muzică clasică, pop, folclor şi melodii din repertoriul internaţional. Mai mult, el îi aduce ca „întăriri” pe copiii săi, care vor demonstra că talentul se moşteneşte.

În aceeaşi ediţie Ne vedem la TVR mai vin Horia Moculescu şi Cristian Popescu „Piedone”, prieteni ai interpretului, precum şi doi oameni de cultură, puşi de Marina Almăşan pentru prima dată în viaţa lor faţă-n faţă cu un cântăreţ de manele: academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici şi actorul Florin Zamfirescu.

„Va fi o ediţie neaşteptată şi… exotică!”, promite Marina Almăşan. Şi, ştiind ce invitaţi are sâmbătă în emisiunea sa de la TVR 1, nu putem decât să o credem pe cuvânt!…