Breaking news

NAVI a lansat cel mai controversat produs muzical al anului – VIDEO

Cântăreaţa NAVI a lansat cel mai controversat produs muzical al anului, “Picture Perfect”. Artista mizează pe originalitate, mai précis un videoclip prea scandalos pentru a fi difuzat la TV şi un stil atipic pentru piaţa românească.

navi - picture perfectVideoclipul prezintă povestea unui criminal în serie cu o viaţă de familie aparent perfectă, care îşi atrage victimele în jocuri BDSM şi le ucide atunci când se plictiseşte de ele. Pentru a reda intensitatea poveştii, NAVI a fost legată şi biciuită şi în realitate, testându-şi limitele atunci când a fost suspendată în scene de Shibari (bondage japonez).

Filmările au fost un adevărat tur de forţă: 24 de ore aproape fără pauză, în trei locaţii din Bucureşti, solicitând-o la maxim pe protagonistă. “Chiar dacă ceea ce am făcut e oarecum riscant, am avut încredere în echipa mea, în special în rigger-ul DarkShibari şi în Florin, în momentele… maxime. Am simţit că sunt pe mâini bune şi am ştiut că pot să duc scenele până la capăt, altfel nu ne-am fi apucat”, declară NAVI.

Rolul criminalului din videoclip este interpretat de cântăreţul şi compozitorul Florin Iordache, cunoscut mai mult pentru proiectele sale muzicale decât pentru cele actoriceşti. Florin a fost solistul trupei Krypton vreme de trei ani, a fost finalist la “Megastar” şi a colaborat cu mai multe formaţii, printre care şi Directia 5, cochetând, în tot acest timp, şi cu actoria. Este frontman-ul trupei Avenue, iar anul trecut a bifat o participare reuşită la Eurovision, în colaborare cu Mosquito Production, cu piesa “Feel the same”.

Piesa “Picture Perfect” a fost compusă de NAVI şi NMC şi produsă de NMC. NAVI o consideră cea mai dark piesă pe care a înregistrat-o până acum, pentru “mi-am pus tot sufletul acolo, necenzurat, fără menajamente. Am cântat exact ce am simţit, e o mostră de durere autentică. Orice femeie care a fost măcar o dată în rolul de amantă sau care a trebuit să păstreze prea multe secrete într-o relaţie se poate regăsi în această piesă”.

Producătorul şi regizorul NMC declară: “Din punctul meu de vedere, “Picture Perfect ”, ca piesă, e o întâmplare reuşită, nu am ţinut cont de nicio regulă şi am compus/produs exact cum am simţit. Mi-am dorit ca videoclipul să fie cel puţin la fel de puternic şi am avut noroc că a fost vorba de NAVI, care nu numai că nu s-a plâns, chiar i-a plăcut.”.

>