Breaking news

Naţionalism dezlănţuit la Pro TV, pe numărul menestrelului de hip-hop Adrian Ţuţu

Prostia, mizeria şi naţionalismul prezentate de Pro TV ca idealuri ale poporului român. Aseară, în emisiunea “Românii au talent”, drapelele au invadat scena în sunete de tobă, ca şi cum mişcarea Noua Dreaptă ar fi luat cu asalt platoul Pro TV.

nationalism_protvNumărul menestrelului de hip-hop, Adrian Ţuţu, a fost regizat în notă naţionalist-extremistă de realizatorii show-lui “Românii au talent”. De dragul audienţei, proteviştii au apelat la stârnirea sentimentelor naţionaliste ieftine.

Agramat şi cioplit ca din topor, Adrian Ţuţu – un adolescent sărac, rămas fără părinţi – a fost folosit de Pro TV într-un mod cu totul dezgustător şi scandalos. Imaginea drapelelor care au luat cu asalt sala a fost însoţită de acordurile imnului României şi de versurile compuse de tânăr, rostite în manieră agresivă.

“Eu vreau ca noi românii sa fim uniţi în ţara noastră şi să fim fraţi… sa fim fraţi în ţara noastră” a spus modelul tinerei generaţii, în momentul în care microfonul i-a fost aşezat înaintea gurii, de către prezentatori.

steag.tricolorNu poate nega nimeni faptul că Adrian Ţuţu este un caz social, demn de milă şi compasiune, dar este greu de identificat talentul pe care l-ar avea acest băiat agramat şi incult, de pe urma căruia Pro TV-ul încearcă să câştige bani grei.

Mijloacele jalnice de a face audienţă s-ar fi potrivit, de asemenea, cu eventuala prezenţă pe scenă a glasului tunător al lui Corneliu Vadim Tudor, care se putea mula perfect pe numărul înscenat de protevişti. Momentul de naţionalism extremist ar fi fost astfel dus la desăvârşire. Dar dacă Pro TV-ul nu l-a adus pe Vadim Tudor la rampă, poate Vadim Tudor va apela la serviciile hip-hopărului Adrian Ţuţu, pentru a-şi împrospăta tehnicile de comunicare şi de instigare a tinerilor.

Adrian Ţuţu, un anti-talent autentic, un caz social care s-a lăudat cu sărăcia şi mizeria în care se zbate pentru supravieţuire, a câştigat prin agresivitatea mesajului său şi prin dezlănţuirea de drapele şi tobe, pusă la cale de regia show-ului “Românii au talent”. Cel care a fost înlăturat se numeşte Narcis Iustin Ianău şi, la numai 16 ani, are una dintre cele mai rare voci din lume. Narcis Iustin Ianău nu a beneficiat din partea realizatorilor nici de un spectacol de imagine care să-l avantajeze, nici de drapele fluturate ostentativ pe notele imnului naţional.

În cadrul concursul “Românii au talent” au câştigat prostia, extremismul şi naţionalismul ieftin, în defavoarea talentului şi a nobleţii.