Breaking news

Naționala de Fotbal a României a decolat cu TAROM spre EURO 2024

Compania TAROM asigură transportul Echipei Naționale de Fotbal a României și a echipei tehnice la Campionatul European de Fotbal din Germania, ce are loc în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

În baza parteneriatului strategic cu Federația Română de Fotbal, TAROM a organizat un zbor charter care a decolat ieri, 10 iunie, ora 17:00, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă cu destinața Frankfurt, unde a purtat sportivii din lotul național de fotbal. De aici, delegația română a mers spre baza de antrenament din orașul Würzburg, unde se va pregăti pe durata întregului campionat.

“TAROM este un partener cu tradiție al sportului românesc, susținând în mod constant de-a lungul anilor echipe și sportivi de elită ai României. Suntem mândri să purtăm Echipa Națională de Fotbal la un campionat de asemenea amploare și să îi sprijinim în efortul sportiv european. Le urăm succes în atingerea obiectivelor sportive și suntem alături de ei!”a declarat Narcis Obeadă, director comercial TAROM.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY – JUNE 10: Players of the Romania national football team arrive ahead of the UEFA EURO 2024 Germany on June 10, 2024 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Neil Baynes – UEFA/UEFA via Getty Images)

“Este un parteneriat deosebit de important pentru Federația Română de Fotbal și pentru echipa națională a României. Suntem încrezători că, având alături un partener de încredere precum Tarom, echipa noastră va avea parte de cele mai bune condiții de călătorie și logistică, esențiale pentru a ne concentra pe obiectivul nostru principal: succesul la EURO 2024”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Prin acest parteneriat, TAROM își reafirmă angajamentul și sprijinul pentru performanța și excelența în sportul românesc. Mai mult, TAROM va zbura în această vară cu sportivi români și la Jocurile Olimice de la Paris, cu o aeronavă redenumită de curând sub numele Nadiei Comăneci, una dintre cele mai iubite sportive românce din toate timpurile.

 

>