Breaking news

Natalia Selegean, în finala X Factor, după ce a fost salvată de Dan Bittman

Natalia Selegean este cel de-al treilea finalist al sezonului doi de la X Factor România, după ce a fost salvată de la duel de către Dan Bittman.

Trei din cei cinci semifinaliști de la X Factor România, au primit duminică seară biletele pentru finala din 23 decembrie.

Publicul a decis să salveze direct pe Tudor Turcu și Ioana Anuța, iar pe Dragoș Udilă l-au trimis acasă.

În timp ce jurații X Factor, au trimis-o în finală pe Natalia Selegean.

La duel au ajuns trupa Red și Natalia Selegean. După ce fiecare dintre dueliști au cântat cântecul de salvare, jurații au dat verdictul.

Cheloo a spus că merge cu Natalia: evident că o salvez pe Natalia, îmi aparține și vreau să meargă în finală.

Delia a ales să își salveze fetele din trupa Red. Însă Dan Bittman a fost cel care a avut ultimul cuvânt.

Înainte de a anunța verdictul, Dan Bittman a făcut o glumă, pentru a mai destinde atmosfera:  am o părere, nu puteți merge mai departe decât dacă formați un grup.

După care a lăudat fetele pentru prestația lor și a spus că se află într-o situație ingrată și dificilă, a ales-o pe Natalia Selegean.

„Aș vrea să stau de vorbă așa cu toate fetele, și culmea trebuie să aleg între femei, patru, care cântă foarte, foarte bine. Au evoluat în ultimele luni și mi-e foarte greu. Vorbesc serios, nu mă așteptam să mă puneți pe mine să fac departajarea asta. Adevărul este că sunteți foarte, foarte bune. Pot un un singur lucru să spun, în seara asta, mai convingătoare mi s-a părut Natalia Selegean”, a spus Dan Bittman.

Astfel că după două dueluri consecutive pe care le câștigă, Natalia Selegean ajunge în finală alături de Tudor Turcu și Ioana Anuța.

Marea finală va avea loc duminica viitoare, pe 23 decembrie, iar marele premiu în valoare de 200.000 de euro va ajunge la unul dintre cei trei finaliști.

>