Breaking news

Narcotic Sound și Christian D au filmat recent videoclipul piesei „Danca Bonito”

Hitul ”Danca Bonito” interpretat de Narcotic Sound și Christian D, va avea parte în curând de un videoclip filmat într-o casă din sticlă din Râmnicu Vâlcea.

narcotic soundDupă ce „Mamasita” a explodat în topurile muzicale de pretutindeni, fiind printre cele mai de succes single-uri românești ale anului trecut, „Danca Bonito” urmează același traseu ascendent: are milioane de ascultări pe YouTube, se află în fruntea celor mai difuzate piese pe radio și în curând va beneficia și de un videoclip pe măsură.

Filmările s-au desfășurat în Râmnicu Vâlcea pe parcursul a două zile, într-o superbă casă de lux din sticlă, în care și-au făcut loc peste 50 de participanți. De regie/productie s-au făcut ‘vinovați’ Spike și a sa echipă (Evil Twin Studio). Videoclipul prezintă o zi normală din viața trupei, cu toate activitățile ‘de bază’: relaxat în piscină, jucat pe playstation, petreceri și multe alte detalii „picante” pe care le veți descoperi singuri odată cu lansarea materialului final.

În ciuda faptului că erau înconjurați de camere, toți participantii s-au comportat natural, iar atmosfera la filmări a fost extrem de relaxată.

>