Breaking news

Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Pentru publicul din România și pentru iubitorii muzicii tradiționale, numele Narcisa Suciu rămâne un reper inconfundabil al artei vocale autentice. Cu o carieră muzicală impresionantă și un palmares de excepție, Narcisa Suciu va fi invitata ediției de duminica aceasta a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Narcisa Suciu, artistă de talie internațională, este cunoscută pentru vocea sa plină de sensibilitate și pentru interpretarea inconfundabilă a colindelor și cântecelor tradiționale românești. Cu o carieră ce se întinde pe mai multe decenii, aceasta a reușit să câștige inimile publicului din țară și din întreaga lume.

Momentul care i-a adus faima internațională a fost locul 3 obținut la Festivalul Cerbul de Aur în anul 1997, un eveniment muzical de referință în România. În plus, în 2003, la Festivalul Celor 3 Mări din Varna, Narcisa Suciu a fost desemnată “Cea mai bună voce feminină din Balcani”, recunoaștere care a consolidat poziția sa de artistă de prim rang în industria muzicală.

Narcisa Suciu este un reprezentant autentic al tradițiilor maramureșene, iar prin muzica sa transmite și păstrează această moștenire culturală valoroasă. De asemenea, artista detine și cetățenia finlandeză, aceasta stabilindu-se în Finlanda în urmă cu 13 ani.

În plan personal, Narcisa Suciu este căsătorită și are o fiică.

“Cât de mult a contat că sunteți specială?”, “Ați cântat mai bine decât Christina Aguilera?”, “Sunteți o amenințare pentru Ștefan Hrușcă?”, “La câte înmormântări ați cântat?”, “Pe ce v-ați da ultimii bani?”, “De ce ati vrut să vă ascundeți într-o mănăstire?”, “Sunteti fericită?” sunt doar cateva dintre întrebarile adresate Narcisei Suciu în editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 22:00, la Kanal D!

>