Breaking news

Narcis Iustin Ianău va fi sprijinit de Casa Regală a României

loading...

Prinesa Lia şi Prinţul Paul al României îl vor susţine pe contratenorul Narcis Iustin Ianău să urmeze studii de specialitate. Cei doi ar fi contactat deja mai mulţi cunoscuţi care să îi găsească lui Narcis un agent în Germania, Franţa sau America, scrie Adevărul.

20_narcis_iustin_ianauNarcis Iustin Ianău, contratenorul care a obţinut locul al doilea la concursul „Românii au talent” spune că Prinţesa Lia şi prinţul Paul al României i-au fost alături pe toată perioada desfăşurării concursului. La numai o zi după prima apariţie a lui Narcis pe scena Pro TV, prinţesa Lia l-a contactat pe băcăuan şi i-a promis că îl va lua sub protecţia Casei Regale.

“Sunt convins că mă vor ajuta aşa cum mi-au promis. De multe ori m-au sunat la telefon şi m-au încurajat. Ba chiar au fost în sală la marea finală. Eu eram în culise, iar Alteţa-Sa în public şi m-a încurajat la telefon.”, a declarat Narcis.

Săptămâna viitoare tânărul contratenor se va întâlni la reşedinţa prinţului Paul din Bucureşti pentru a-i oferi o bursă simbolică din partea „Fundaţiei Prinţul Paul pentru România”, în valoare de 1.000 de euro.

“Mă bucur să aflu că prinţesa Lia mă va sprijini şi sper să o facă cât mai mult timp. Visul meu este să cânt pe marile scene ale lumii. Nu ştiu dacă în România am şanse să-mi îndeplinesc această dorinţă”, a mai spus Narcis Iustin Ianău.

loading...