Breaking news

Narcis Ianău nu a fost informat de Media Pro că-i va face videoclip

Narcis Iustin Ianău nu a fost încă informat cu privire la intenţia Media Pro de a filma un videoclip cu el. Discuţiile purtate în interiorul trustului nu i-au fost aduse la cunoştinţă contratenorului din Bacău.

narcis-iustin-ianau-videoclip-mediapro-2Narcis Ianău a aflat din presă faptul că în interiorul trustului lui Adrian Sârbu au avut loc discuţii cu privire la realizarea unui videoclip. Narcis a cerut follower-ilor săi de pe Twitter să-l lămurească dacă au înformaţii despre subiect.

Îmi poate spune cineva dacă eu voi face un videoclip cu Mediapro, că eu nu ştiu nimic şi nu am auzit de aşa ceva decât prin presă„, a scris Narcis Ianău pe Twitter, după cum informează Libertatea, citată de portalul Realitatea.net.

Narcis Iustin Ianău, care a căpătat aprecierea publicului după participarea la “Românii au talent”, aşteaptă să afle detaliile concrete referitoare la un videoclipul pe care urmează să-l realizeze Media Pro.

Într-un articol precedent, exclusivNews.ro a dezvăluit discuţiile care au avut loc în cadrul trustului. Conform surselor din Media Pro, în interiorul trustului s-a discutat despre filmarea unui videoclip de anvergură cu Narcis Ianău, în Italia. Au mai fost luate în calcul sala Teatrului Odeon şi cea a Ateneului Român.

Punctele de vedere cu privire la acest subiect au fost divergente. În timp ce vocile în favoarea videoclipului sugerau o producţie care să aibă impact şi să poată fi distribuită în afară, cei care au privit proiectul cu ochi reci de la bun început au argumentat că o asemenea acţiune nu este oportună pentru că nu ar aduce niciun fel de profit.

Contactată de exclusivNews.ro, Camelia Cavadia, PR Pro TV, a declarat: “Deocamdată nu vă pot confirma nimic. Sunt tot felul de discuţii, dar nu avem de făcut niciun fel de comunicat.

>