Breaking news

Nae Nicolae a fost ucis de tren în timp ce vorbea cu soția la telefon

Nae Nicolae, milionarul în euro din Ștefănești, a murit miercuri, lovit de tren, în timp ce vorbea la telefon cu soția lui, aflată în Israel.

nae nicolaeEuforic și nerăbdător să-i dea o veste mare soției, legată de preluarea unei noi echipe de fotbal, Nae a ignorat semnele de circulație și asta l-a costat viața.

Soţia omului de afaceri era, împreună cu una dintre fiicele sale, în Israel, unde se tratează contra unei boli grave aproape incurabilă.

Miercuri, în jurul orei 10.30, Nae Nicolae a depășit coloana de mașini care staționa la trecerea cu calea ferată de pe Șoseaua Petricani, s-a strecurat printre barierele trase și a fost lovit în plin de un tren care mergea la Constanța.

Peste 300 de metri a fost târâtă pe șine, de către tren, mașina Bentley în care se afla Nae Nicolae.

Afaceristul avea asupra lui în mașină, în momentul producerii tragediei, o mică avere, atât în lei cât și în euro.

Surse din anturajul acestuia spun că miliardarul ar fi încercat mai demult să se sinucidă pentru că a pierdut 15 milioane de euro la o partidă de table. Nicolae a fost însă împiedicat de una dintre gărzile lui de corp.

Nae Nicolae era preşedinte UNPR Ilfov și în urmă cu câțiva ani a fost consilier județean în Ilfov.

Nae Nicolae avea o avere uriaşă. El era considerat un rege al imobiliarelor din judeţul Ifov.

Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, Nicolae avea peste 70 de hectare de teren în judeţul Ilfov, mai multe locuinţe în Bucureşti şi Stefăneştii de Jos, patru maşini, printre care şi un Ferrari, bijuterii, ceasuri extrem de scumpe, obiecte de artă de peste 100.000 de euro şi peste 100.000 de euro în conturi

Cu toate acestea, puțin știau cât este de bogat și că putea intra lejer în Top 300 cei mai bogați români.

Era un împătimit al jocurilor de noroc, dar și generos pe măsură. La fel ca și finul său Gigi Becali, milionarul a investit mulți bani în echipa de fotbal din Ștefănești și a făcut numeroase acte de caritate.