Breaking news

Nadine: Oameni buni, ieșiți în stradă, nu vă frecați degeaba mâinile pe canapea

Nadine, devenită cunoscută în România, grație Școlii Vedetelor, ia atitudine în cazul tragediei copilului ucis de câini și cere românilor să iasă în stradă și să protesteze.

nadineNadine a fost extrem de marcată de tragedia micuțului Ionuț Anghel, ucis luni, în Parcul tei de o haită de maidanezi. Vedeta este atât de revoltată de nepăsarea autorităților încât a ieșit public să își spună păsul și să ceară românilor să se revolte, dar nu în fața televizorului, ci în stradă.

”Oameni buni, s-a umplut paharul. Vă rog ieșiți în stradă, indiferent de vârstă și statut social. Ieșiți în stradă și cereți autorităților să facă ceva. Nu stați și vă revoltați în fața televizorului, frecându-vă mâinile pe canapea”, a spus Nadine, extrem de indignată, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

După ce joi a mers la funeraliile lui Ionuț Anghel și a văzut în ce hal a fost desfigurat, Nadine a decis să facă ea primul pas și a luat aprobare de la primărie pentru organizarea unui protest, duminică, între 11 și 14 în Parcul Izvor, în fața Camerei Deputaților.

Oameni buni, pentru mine s-a umplut paharul! Iubesc câinii, îi ador, dar în lumea în care vreau să trăiesc, copiii nu sunt hrană pentru câini. După o noapte nedormită de furie şi indignare, m-am dus la Primăria Capitalei şi am depus o cerere pentru a face sâmbătă un protest. Acest protest nu încurajează tortura şi violenţa faţă de animale, ci aplicarea unor programe pentru controlul lor. Părinţii copilului trebuie să ştie că ne doare, ne afectează şi ne marchează atât de mult încât vrem să schimbăm ceva”, a scris Nadine pe pagina ei de facebook.

Nadine a mai precizat la Sinteza Zilei că foarte mulți jurnaliști i-au furnizat informații despre foarte multe învârteli făcute de băieții deștepți cu banii destinați maidanezilor și a îndemnat ca românii, uniți, să facă ceva cu aceste informații și să nu le bage la saltea.

Nadine a mai spus în emisiunea de la Antena 3 că vrea ca lumea să nu uite tragedia lui Ionuț și că va protesta în stradă până când autoritățile vor face ceva în privința maidanezilor.

>