Breaking news

Nadine, amenințată de iubitorii de animale

După ce a anunțat public că susține ridicarea câinilor comunitari de pe străzi și a cerut aprobarea pentru un miting în acest sens, Nadine a primit amenințări cu moartea și i-a fost vandalizată mașina.

nadineDupă tragedia de săptămână trecută când un băiețel de numai patru ani a fost ucis cu bestialitate de câini maidanezi, în zona Lacul Tei din Capitală, persoanele publice au început să ia atitudine și să ceară autoritățiilor să ia toate măsurile necesare pentru ca oamenii sa nu mai ajungă victimele câinilor comunitari.

Nadine, a depus marți, 27 august, o cerere de aprobare pentru un miting în vederea problemei maidanezilor, la Primăria Capitalei, la scurt timp după aceasta, vedeta a început să primească amenințări din partea iubitorilor de animale. Ba chiar mai mult, în această dimineață și-a găsit mașina vadalizată.. Cu toate astea, Nadine a spus că nu renunță și nici nu a depus vreo plângere la poliție, chiar dacă și-a găsit mașina vandalizată.

Iubesc câinii, îi ador, dar în lumea în care vreau să trăiesc, copiii nu sunt hrană pentru câini. Acest protest nu încurajează tortura și violența față de animale, ci aplicarea unor programe pentru controlul animalelor. Aceste programe trebuie sa respecte atât drepturile mele de cetațean cât și pe cele ale animalului”a scris Nadine pe Facebook.

Protestul se va desfașura duminică, 8 septembrie, între orele 11.00-14.00, în alveola din fața Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor.