Breaking news

Nadia, Camelia Potec, Ion Țiriac și Ilie Năstase au inaugurat sediul SportAcord de la Moscova

loading...

Nadia Comăneci, Camelia Potec, Ilie Năstase și Ion Țiriac, au participat luni, la inaugurarea sediului SportAcord de la Moscova, organizație mondială condusă de românul Marius Vizer. 

sportacord moscovaPrimul sediu regional al organizației SportAccord a fost inaugurat luni, în capitala Rusiei, Moscova, de Nadia, Ilie Năstase, Ion Țiriac și Camelia Potec.

La eveniment a participat și celebra Elena Isinbaeva, multipla campioană la săritura cu prăjina, jucătoarea de tenis Elena Dementieva, fostul mare luptător Aleksandr Karelin sau fostul fotbalist Lothar Matthaeus, campion mondial cu reprezentativa Germaniei.

Marius Vizer, care deține și funcția de președinte al Federației Internaționale de Judo, a anunțat că noul sediul regional va lucra în strânsă cooperare cu sediul administrativ al organizației SportAccord de la Lausanne.

Sediul SportAccord de la Moscova reprezintă primul pas în efortul nostru de a ne extinde operațiune la nivel global. Suntem recunoscători partenerilor noștri ruși și tuturor membrilor SportAccord pentru susținerea continuă a sportului. Activitățile noastre din Rusia ne vor permite să explorăm noi metode de parteneriat cu industria sportului, în expansiune în Rusia și Europa, în ansamblul său. Pe de altă parte, prezența noastră în marele oraș Moscova ne va oferi, de asemenea, ocazia să lucrăm în beneficiul federațiilor noastre membre, acumulând cunoștințe despre scenariul sportiv din Rusia. Contribuția acestui birou la dezvoltarea comunității sportive internaționale va fi în concordanță cu maniera în care Rusia a susținut întotdeauna mișcarea sportivă“, a spus Marius Vizer în discursul său.

Convenția SportAccord World Sport și Business Summit vor fi organizate în Rusia, la Soci, în perioada 19-24 aprilie 2015, ocazie cu care delegații federațiilor sportive internaționale și cei ai industriei mondiale din domeniul sportiv se vor afla în același loc pentru o perioadă de cinci zile.

loading...