Breaking news

MyPrecious.STORE se lansează pe 17 aprilie pentru toți pasionații de modă

MyPrecious.STORE lansează vineri, pe data de 17 aprilie 2020 la ora 20:00 prima platformă de marketplace unde utilizatorii pot achiziționa în sistem de licitație lucruri ce aparțin vedetelor lor preferate. Platforma este disponibilă la urmatorul link: https://myprecious.store/

Dupa cum știm, există o regulă nescrisă care spune că persoanele publice n-ar trebui să poarte de două ori aceleași haine. În concluzie, șifonierul unei vedete nu este niciodată încăpător.

Astfel a venit ideea proiectului MyPrecious.STORE: vedetele își pot vinde hainele, iar cei care vor sa adopte stilul lor, le pot cumpără. Pe platformă se vor gasi haine unicat și branduri de lux la prețuri corecte. MyPrecious.STORE functionează în sistem de licitație a utilizatorilor pentru fiecare produs.

Datorită faptului că în această perioadă se lucrează mai mult de acasă, fapt ce afectează psihicul multora dintre noi, platforma MyPrecious.STORE vine în ajutorul utilizatorilor săi cu scopul de a crește moralul acestora. Prin utilizarea serviciilor, aceștia pot profita de ofertele de pe platformă pentru a arăta și a se simți mai bine, dar si de a se conecta cu vedetele, chiar și de acasă.

Printre vedetele care au ales deja să se alăture proiectului se numără Cătălin Botezatu, Oana Roman, Cătălin Cazacu, Diana Bart, Roxana Nemes, Clara Rotescu sau Ozana Barabancea.

Fondatoarea platformei MyPrecious este Andreea Morra, o tânără antreprenoare din Craiova. Recent, proiectul MyPrecious.STORE a fost selectat în acceleratorul de business Innovations Labs, ediția 2020, unde se lucreaza în continuare la dezvoltarea și scalarea acestuia.

MyPrecious.STORE iși propune să reinventeze shoppingul online prin conectarea utilizatorilor cu vedetele al căror stil îl adoră, permitându-le să facă shopping în dulapul lor.

Utilizatorii se pot bucura de shoppingul online pe MyPrecious.STORE, un loc grozav pentru a face cumpărături pentru femei, barbați și copii. Aceștia pot alege dintr-o diversitate de stiluri, brand-uri, mărimi și prețuri, fie că vor să cumpere ceva nou sau ceva care să aibă valoare sentimentală.

>