Breaking news

My love by Joshua, noul hit al verii

După mai bine de șase ani de studii muzicale, teorie, solfegii, înregistrări, insistențe, speranțe  și multe repetiții, a venit vremea ca munca să își arate roadele și pentru Joshua.

joshuaMihai Dragoș Șucată alias Joshua,  este din Constanța, are 24 de ani și de ceva vreme a scos capul în lumea bună a muzicii românești. Piesa de debut My love, a fost deja difuzată de Radio Zu iar de două zile început să fie difuzată și de Hello Radio. Înregistrările cu piesa My love, publicate pe youtube.com,  au peste 20.000 de vizualizări în doar două săptămâni de la postare.

exclusivNEWS.ro: My love este piesa ta de debut. Spune-mi câte ceva despre melodie.

Joshua: Da așa este, My love reprezintă piesa de debut. Melodia este  creația  echipei WiseNoize Production ( Alex  Toma  și Nony Borsan – membrul trupei Crazy Win). My love este o melodie  frumoasă, dansantă, perfectă pentru  sezonul estival. Se mulează  perfect  pe stilul cerut în prezent de publicul românesc și îmi doresc din tot sufletul să fie apreciată  de cât mai mulți și să devină , de ce nu, hitul acestei veri.

exclusivNEWS.ro: De unde numele de Joshua?

Joshua: Ideea numelui meu de scenă  a aparținut unui bun amic. Eu am fost încantat de idee și am decis să port numele de scenă : Joshua.

exclusivNEWS.ro:  Cu ce vii tu nou și diferit  în peisajul muzical actual?

Joshua: Vin cu un sound nou, diferit de ceea ce se găsește  în acest moment pe piața muzicală din România, dar și cu un proiect muzical original și interesant din toate punctele de vedere.

Piesa My love este interpretată împreună cu Simona Bivald, o bună prietenă a lui Joshua, din Arad.

exclusivNEWS.ro:  Pe când un videoclip la piesa My love?DSC_0306-2

Joshua: Momentan , suntem în negociere  cu mai multe case de productie. Sperăm  ca negocierile să se finalizeze cât mai curând iar videoclipul să fie realizat în următoarele 3 luni.

exclusivNEWS.ro:  Ce modele ai în muzică?

Joshua: Îmi plac foarte mulți artiști din muzică, însă, nu am nici un model, voi încerca să  fiu original în tot ce voi face  în domeniul muzical.

exclusivNEWS.ro:  Care ar fi motivele pentru care românii să asculte și să fredoneze piesa ta în această vară?

Joshua: Motive?!? Ar fi multe. Merită să asculte piesa pentru că este o melodie frumoasă, care se potrivește cu sezonul estival, iar sound-ul este unul diferit , de majoritatea  melodiilor românești.

În 2006, Joshua a absolvit Școala Populară de Artă din Constanța , secția muzică ușoară iar în 2008, Facultatea de Drept din cadrul Universității Ovidius. Tânărul constănțean are toate șansele să dea lovitura în această vară cu piesa  My love. Un sound nou, fresh, cu o voce plăcută ce se mulează pe genul  pop-dance al piesei, sunt ingredientele care pot face din My love hitul verii în România.