Breaking news

Mutu prins dopat

mutuAdrian Mutu a fost depistat pozitiv în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010. Mutu a picat testul antidoping efectuat după meciul cu Bari din Serie A, meci în care a dat gol. Mutu poate primi 4 ani de suspendare pentru că a luat o pastilă de slăbit interzisă de UE! Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină, o pastilă care anulează senzația de foame.

Adrian Mutu a primit vestea că a fost depistat pozitiv cu sibutramină la ora 16.10, în timpul antrenamentului, pe care l-a întrerupt imediat. Presa internațională comentează pe larg subiectul Mutu considerand că în cazul în care va fi suspendat cariera acestuia este incheiată.

„CONI comunică faptul că, în urma testelor efectuate de Laboratorul din Roma, s-a descoperit un rezultat pozitiv. În urma analizării primului eşantion s-a descoperit prezenţa de metaboliţi ai sibutraminei în cazul lui Adrian Mutu, în urma unui control antidoping dispus de Comisia de control antidoping pe data de 10 ianuarie 2010, la Florenţa, cu ocazia meciului de campionat Fiorentina – Bari” , se arată în comunicatul CONI.

Site-ul firenzeviola.it anunță că Mutu a fost deja suspendat provizoriu până la clarificarea situației. Românul riscă între 1 și 4 ani de suspendare fiind recidiv.

„În așteptarea contraexpertizei, Mutu nu va mai putea juca. A intrat în vigoare ceea ce se numește suspendarea temporară și urmează efectuarea analizei eșantionului B. Astfel, Adrian Mutu nu mai este la dispoziția antrenorului Cesare Prandelli”, a scris firenzeviola.it.

Mihai Obretin&Nico Mincu