Breaking news

Mutu face pressing la tigaia lui Dinescu la TVR

Fostul vârf al Naţionalei de fotbal a României este invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea se vede pe 30 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 20.00, pe TVR HD.

Dinescu si MutuÎn ultima duminică de aprilie, cel care trece pragul bucătăriei restaurantului lui Mircea Dinescu este unul dintre cei mai talentaţi foşti fotbalişti români, actualmente manager al echipei Dinamo – nimeni altul decât celebrul Adrian Mutu. Politică şi delicateţuri poate fi văzută pe 30 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, iar la TVR HD, tot duminică, de la 20.00.

Deşi îmbrăcat la patru ace, Adi nu ezită nicio secundă să ia o ţepuşă în mână şi să înfigă în ea legume şi carne, conform indicaţiilor precise ale lui Dinescu. Cei doi prepară frigărui – evident, după o reţetă inventată de poet, cu usturoi şi cartofi noi. La felul doi, Dinescu împănează, şi de această dată cu ajutorul celebrului său invitat, două pulpe de ied, pe care, după ce le frige uşor într-o tigaie uriaşă, le stropeşte cu vin şi le bagă la cuptor.

În cramă, subiectele se succed cu repeziciune. Mutu vorbeşte despre cariera sa şi perioada petrecută în străinătate, iar Dinescu îi recită o poezie scrisă de curând, concluzionând că au comunicat foarte bine şi s-au simpatizat pentru că amândoi posedă „inteligenţă artistică”. Muzica, de această dată, este în seama tarafului lui George Ness şi a incredibilului lăutar Ionel Tudorache.

Adrian Mutu s-a născut pe 8 ianuarie 1979, la Călineşti, judeţul Argeş. Şi-a început cariera de fotbalist în 1996, la echipa FC Argeş Piteşti, ca mai apoi să joace la Dinamo Bucureşti. A activat, printre altele, la Internationale Milano, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Ajaccio. Este, alături de Gică Hagi, cel mai bun marcator din istoria Naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise. Din octombrie 2016, ocupă funcţia de manager al echipei Dinamo Bucureşti.

>