Breaking news

Mutu ”out” din Liga Campionilor

Necazurile se țin scai de Mutu și vin în valuri, unele mai dure decât altele. UEFA l-a suspendat pe Mutu, urmare a testelor doping pozitive din luna ianuarie. Astfel Mutu nu va mai putea juca pentru Fiorentina în următorul meci  din Liga Campionilor.

mutu_fiorentina2008-1897712„Această decizie a fost luată după ce Comisia de Disciplină a FIFA a decis, la 3 februarie, să extindă la nivel internaţional suspendarea temporară a fotbalistului. Durata suspendării lui Mutu depinde de decizia finală a Curţii Federale şi a rezultatului unui eventual recurs”, se arată în materialul apărut pe site-ul UEFA.

Partida Bayern Munchen – AC Fiorentina, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa la 17 februarie, de la ora 21.45.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina – Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina – Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.