Breaking news

Munţi de gunoaie în Parcul Plumbuita din Bucureşti. Aşa au înţeles românii să se relaxeze în parc – GALERIE FOTO

Bucureştenii care au ieşit la relaxare în Parcul Plumbuita din Capitală au lăsat dezastru în urma lor. Le-a fost lene să arunce resturile menajere în coşurile de gunoi. Au preferat să le arunce peste tot prin parc.

Imagini dezolante în Parcul Plumbuita din Bucureşti. Munţi de gunoaie au invadat spaţiul verde. Aşa au înţeles unii români că trebuie să se comporte în natură, după două luni de izolare.

Au venit cu mâncarea de tip fast food cumpărată de la restaurantul McDonald din apropierea parcului şi după ce s-au îndopat pe săturate le-a fost lene să pună ambalajele în coşurile de gunoi.

Paznicii din parc stăteau nepăsători pe bancă fără să deranjeze pe cineva şi fără să solicite intervenţia forţelor de ordine pentru a amenda pe cei care şi-au băut joc de parc şi de spaţiul verde.

Nici urmă de angajaţii de la ADP Sector 2 ca să adune gunoaiele care efectiv au invadat mare parte din Parcul Plumbuita.

Gunoaiele nu erau împrăştiate doar într-un singur loc, semn că nu a fost un accident din partea unui grup de persoane, ci denotă un comportament de turmă al celor care au ales să petreacă cu fast food, relaxarea la iarbă verde.

Imaginile surprinse azi la ora 12,00 de reporterul exclusivNEWS.ro sunt grăitoare şi nu mai necesită niciun fel de comentariu.

>