Breaking news

Muneer se alătură trupei Mandinga într-un turneu internațional

Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Mandinga pleacă într-un turneu care va cuprinde Azerbaidjan și Turcia, două țări în care trupa a adunat foarte mulți fani.

mandingaÎntre 8 și 12 martie, Mandinga va concerta în capitala Azerbaidjanului, Baku, pentru ca apoi să se îndrepte către Istanbul.

În Baku, Mandinga se va reîntâlni pe scenă cu Pitbull, în cadrul unui festival local, după ce vara trecută au făcut spectacol împreună în Kiev.

Începând cu acest turneu, formației se alătură Muneer, din Emiratele Arabe Unite, care a mai cântat cu trupa în 2011 și care recent și-a lansat primul single solo, ”Turn off the light”.

Pentru a completa show-ul Mandinga în 2013, Muneer va aduce o extindere a repertoriului, adăugând și accente R&B concertelor Mandinga.

Sunt un fan declarat Mandinga și acum mă bucur să fac parte din nou din echipa pe care o admir din clipa în care am descoperit-o. Voi cânta și dansa alături de Elena și băieți. Veți vedea acum un show Mandinga cu și mai multă energie pe scenă”, declară Muneer.

Mandinga se gândește și la fanii din România pentru care a pregătit o lansare specială exclusiv pe pagina facebook.com/MandingaOfficial.

În dimineața zilei de 8 martie, prietenii Mandinga de pe Facebook vor descoperi o piesă pregătită special pentru ei, care-i va lua prin surprindere.

Neconvențională și complet ruptă de stilul obișnuit Mandinga, surpriza se vrea o urare altfel pentru cei care au ”play happiness” în sânge.

Ne bucurăm să ne revedem cu fanii noștri din Azerbaidjan și Turcia și abia așteptăm să vedem reacțiile românilor noștri atunci când vor intra pe pagina de Facebook Mandinga, pe 8 martie”, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.