Breaking news

Multifunctional Instrument: trusă multifuncțională pentru medici

Simplu și ușor, medicii pot efectua mai multe examene cu un instrument practic. Un stetoscop, otoscop, audiometru, oftalmoscop etc. sunt combinate într-o manieră inteligentă și compactă, astfel încât medicul să le aibă mereu la îndemână. Un instrument cu mai multe funcții integrate, ideal pentru studenți, terapeuți ocupaționali, medici generaliști, medici din diverse aziluri, școli ori asistenți care fac vizite la domiciliu. Are capacitatea de a pune la îndemâna medicului funcția dorită, pentru realizarea unor examene variate, cât mai concludente pentru starea pacientului. Cu o clemă pentru otoscop pentru atașarea la orice stetoscop și cu clemă de screening pentru conectarea la tubul stetoscopului, Multifunctional Instrument integrează o sumedenie de funcții în ajutorul medicilor și asistenților generaliști. Un singur instrument cu mai multe funcții precum: stetoscop, oftalmoscop (cu lumină verde, reglabilă), otoscop, suport pentru depresorul limbii și luminarea gâtului, specul nazal, posibilitatea de a examina pielea, audiometru, Testul Babinski, ciocan reflex, afișarea ritmului cardiac, etc.
Fiți pregătit pentru orice examen general
În cazul examenelor generale, multifunctional instrument vă pune la dispoziție funcții diferite pentru examene corecte. Prețul acestuia este mult mai mic decât dacă ar fi cumpărate toate instrumentele separat, lucru care avantajează persoanele care, fie sunt medici generaliști, fie sunt asistenți care merg la domiciliu și au nevoie de un instrument integrator, care să-i ajute în examinările generale. Ușor de folosit, de păstrat în husa originală, otoscopul este potrivit pentru mai multe mărci de specule pentru urechi, se poate utiliza cu sau fără lupă, lumina poate fi folosită și pentru gât, iar suportul pentru depresorul limbii este inclus.
Filtrul de lumină albastră permite examinarea ochiului, prin intermediul posibilității folosirii benzilor de testare fluoresceină. Având și un compartiment pentru depozitarea acestor benzi, își păstrează dimensiunile obișnuite, fiind compact. Lupa poate fi poziționată în funcție de unghiul dorit, ceea ce vă permite un examen ușor al pielii. Totodată, are leduri de 5 mm care permit transiluminarea pielii nou-născuților ori a copiilor foarte mici.
Precizie și randament într-un singur instrument
Veți putea să determinați ritmul cardiac, iar audiometrul vă va ajuta să vedeți puterea pacientului de a auzi, fie că este vorba de testele Weber, Rinne sau Babinski. Întregul set foarte ușor poate fi purtat de către medici în jurul gâtului, astfel încât să îl aibă la îndemână în momentul în care au nevoie de acesta. Clamele stetoscopului se deschid și acesta poate fi transformat într-un ciocan reflex. Multifunctional instrument aduce inovația în ajutorul medicilor și asistenților generaliști, a studenților, astfel încât să aibă la îndemână, într-un singur loc, cu ușurință, principalele aparate de care au nevoie pentru un control general amănunțit, în profunzime și cu posibilitatea unui diagnostic acurat.
Mizând pe inovație, tehnologie și excelență a dispozitivelor medicale, HMD Medical propune medicilor aparatură performantă, rapidă, fructificând tehnologia la maxim, astfel încât examenele medicale să releve problemele cu care pacientul se confruntă. Cu peste 3000 de produse puse la dispoziție, ușor de comandat și fără impunerea unei sume minime pentru comandă, vă pune la dispoziție certificări ale aparaturii pe care o vinde, cât și prețuri mici, astfel încât dotările din spitale să fie la îndemâna tuturor.
Înlesnind, prin intermediul prețurilor mici, întâlnirea dintre sistemul medical și cea mai bună aparatură medicală, HMD Medical crede cu tărie în puterea tehnologiei de a ajuta omenirea. Menirea sa este să vină-n ajutorul oamenilor, astfel încât, chiar și-n statele care nu dispun de fonduri uriașe, clinicile și cabinetele, spitalele să fie dotate corespunzător. Prețul mic nu face rabat de la calitate, dimpotrivă, se caută întotdeauna ca produsele să fie în topul dispozitivelor medicale, să aibă diverse funcții complementare, să ofere posibilitatea unor diagnostice acurate, să vină-n ajutorul medicilor în cazurile complexe, în care sunt necesare sondări în profunzime ale problemei supuse atenției medicale.
Multifunctional instrument este special creat pentru medicii și asistenți generaliști. Pentru medicii din școli, din aziluri, din diverse cabinete ale instituțiilor publice, este un aparat care însumează câteva funcții necesare unui consult general. Cu o paletă largă de posibilități, vă permite să aveți o privire de ansamblu asupra pacienților avuți, să puteți trece cu ușurință de la un examen la altul, să depistați anumite probleme, să puteți indica necesitatea unor examene de specialitate. Pentru mediul rural, de exemplu, acolo unde nu sunt spitale și, implicit, cabinete specializate, acest aparat ar putea să-i ajute pe medici și asistenți să examineze în profunzime pacienții, astfel încât anumite afecțiuni să fie depistate din timp și tratate corespunzător, fără urmări nefaste pentru oameni.
Având în vedere aplicabilitatea acestuia, prețul acestuia este și mai avantajos, dacă l-am compara cu prețul necesar cumpărării tuturor aparatelor ale căror funcții le întrunește. Simplu și ușor, medicii au într-un singur instrument numeroase funcții ajutătoare. Cu un design modern, este ușor de pus în jurul gâtului și de purtat ca un stetoscop normal. Husa în care instrumentul este pus vă permite să îl puteți transporta cu ușurință, mai cu seamă dacă faceți vizite la domiciliu, fie că aveți grijă de pacienți obișnuiți, fie că sunteți responsabil pentru case de bătrâni sau de copii. Efortul HMD Medical se îndreaptă spre ajutorarea oamenilor care au nevoie de aparatură performantă, la prețuri accesibile, pentru a-și putea desfășura în voie activitatea. Credem în oamenii care-și dăruiesc timpul vieții în folosul sănătății și fericirii celorlalți. Priceperea noastră vă este dedicată. Din pasiunea pentru bine, pentru oameni și pentru sănătate (calea cea mai sigură pentru fericire), ne dedicăm celor care trăiesc doar pentru a-i ajuta pe ceilalți. Nu sunteți singuri! Aparatura performantă și ieftină vă este la îndemână!

>