Breaking news

Motociclist ucis de mașina fotbalistului Ciprian Marica

Un motociclist a fost ucis miercuri, în jurul orei 14.00, pe șoseaua Iancu Nicolae din București, de mașina fotbalistului Ciprian Marica.

accident masina maricaAccidentul mortal a avut loc miercuri, în jurul orei 14.00, pe șoseaua Iancu Nicolae, din cartierul Pipera.

Bărbatul mort era angajat al Ambasadei SUA la București.

Mașina a fotbalistului Ciprian Marica, care a accidentat mortal motociclistul, era condusă de un prieten al acestuia.

Potrivit declarațiilor șoferului, acesta a vrut să iasă din curte şi nu l-a putut evita pe motociclit, care circula cu viteză.

În urma impactului cu mașina, motociclistul a murit întrucât a fost azvârlit în aer și proiectat pe șosea.

Deşi bărbatul purta cască de protecție, medicii nu au putut să îi salveze viața.

Alice Grasu, coordonator Ambulanța București, a declarat la Antena 3 că tânărul decedat avea în jur de 30 de ani. În momentul în care Ambulanța a ajuns la locul accidentului, un paramedic aflat în timpul liber, martor la accident, a început măsurile de resuscitare.

Procedurile de resuscitare au fost continuate de echipajul de medici de pe ambulanță, timp de 45 de minute, însă fără succes. Tânărul se afla în stop cardio-respirator încă din momentul impactului cu șoseaua.

Maşina lui Ciprian Marica este ușor avariată în partea stângă față.

Potrivit primelor cercetări realizate de polițiști, la fața locului, accidentul s-a produs pentru că şoferul mașinii lui Marica, nu a acordat prioritate.

Martorii spun că și motociclistul ar fi avut viteză foarte mare în momentul impactului.

>