Breaking news

Motivul incredibil pentru care Voltaj a ratat o sponsorizare de la bancă

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a povestit joi în cadrul emisiunii “Popescu şi Flick”, de la ZUTV , că în urmă cu ceva ani reușise să convingă o bancă să le finanțeze un album numai că totul a picat când reprezentanții băncii au aflat cum se numește albumul.

voltaj lumea e a meaVoltaj, una dintre cele mai longevive trupe din România, a venit în platoul emisiunii difuzată de ZUTV, “Popescu şi Flick”, pentru a depăna cele mai haioase amintiri.

Aşa se face că, la începutul carierei, în 1999, la un an de la înfiinţarea trupei, cei cinci membri căutau cu disperare un sponsor, ca să-şi poată lansa primul album.

Au reuşit datorită unei cunoştinţe de-a lui Călin Goia să obţină nişte negocieri cu o bancă, urmând ca numele ei să apară pe coperta albumului, plus alte menţionări ale trupei, pentru reclamă.

Au bătut palma pentru colaborare, dar totul s-a năruit în momentul în care reprezentanţii băncii au aflat că albumul urma să se intituleze “Risc maxim 2”.

Cu toate că începuturile nu au fost deloc uşoare, trupa Voltaj reuşeşte de 16 ani să se menţină în topurile muzicare româneşti.

>