Breaking news

Motive care te vor convinge să-ți schimbi telefonul și să faci upgrade la iPhone 13

Apple a lansat iPhone 13 pe 14 septembrie 2021, împreună cu noile generații de Apple Watch, iPad și iPad Mini. Dacă ești ca majoritatea utilizatorilor de iPhone, probabil te întrebi dacă ar trebui să faceți upgrade la un iPhone 13 sau să aștepți generațiile următoare. 

Iată de ce ar trebui să faci upgrade la iPhone 13

Compatibilitatea 5G. 5G este a cincea generație de tehnologie de rețea celulară în bandă largă, care face conectivitatea online mai rapidă, mai puternică și mai receptivă decât oricând. Pe măsură ce are loc lansarea 5G în toată lumea, vei vedea că devine o componentă esențială a tuturor vieților. iPhone 13 este lider în schimbarea globală către tehnologia 5G. Dacă obțiți 5G și dorești un telefon de ultimă generație, cu siguranță ar trebui să alegi iPhone 13. Iată câteva dintre beneficiile unice ale conectivității 5G pe iPhone 13:

  • poți reda în direct videoclipuri 4K, fără întârzieri;
  • încărcări și descărcări mai rapide decât oricând.

Design frumos. Ori de câte ori Apple anunță un nou iPhone, majoritatea oamenilor sunt dornici să vadă cum arată. Apple are un record stelar și neînvins pentru producerea de produse minimaliste și uimitoare din punct de vedere vizual, iar modelele lor nu dezamăgește niciodată. iPhone 13 are un design superb, durabil, cu margini plate, cu un cadru din aluminiu. Iar aici găsești huse pentru iPhone 13, care îți vor face telefonul să arate spectaculos. iPhone 13 are trei modificări esențiale în ceea ce privește designul – locațiile camerei, dimensiunea crestăturii și culorile.

Camere uimitoare. iPhone-urile sunt cunoscute pentru că oferă camere geniale, iar fiecare generație de iPhone aduce îmbunătățiri masive față de cele anterioare. iPhone 13 include un senzor de cameră cu ecran lat și mare, care captează cu 47% mai multă lumină, ajutându-te să obții imagini mai clare și mai atractive în situații de lumină scăzută. Dacă îți place fotografia de noapte, ar trebui să te gândești să faci upgrade la un iPhone 13. 

Caracteristici iOS 15. Apple a lansat mult așteptatul iOS 15 pe 20 septembrie 2021, la doar câteva zile după lansarea iPhone 13. În esență, au precizat că iPhone 13 și iOS 15 ar trebui să meargă împreună, completându-și reciproc capacitățile.  Următoarele sunt unele dintre cele mai interesante funcții ale iOS 15 de pe iPhone 13:

  • funcții FaceTime îmbunătățite, cum ar fi izolarea vocii;
  • rezumatele notificărilor personalizate sunt disponibile la anumite ore;
  • iCloud Private Relay îți poate cripta adresa IP și datele de navigare Safari, pentru a ajuta la confidențialitate

Durată de viață a bateriei îmbunătățită. De obicei, Apple nu dezvăluie durata medie de viață a bateriei pentru iPhone-urile lor, deoarece aceasta depinde de utilizarea lor. Cu toate acestea, iPhone 13 include baterii mai mari, care se laudă cu o durată de viață îmbunătățită a bateriei. Potrivit Apple, iPhone 13 are o durată de viață a bateriei de 19 ore, cu redare video tipică. iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max oferă 22 de ore și, respectiv, 28 de ore de baterie cu redare video tipică. Ca atare, chiar și cu o utilizare obișnuită, 

Așadar, dacă te simți nemulțumit de telefonul pe care îl deții în prezent și ai dori să faci un upgrade și să îți achiziționezi ceva mai bun, iPhone 13 reprezintă varianta ideală pentru tine. Deși prețul poate fi puțin ridicat, specificațiile și avantajele care vin odată cu acest telefon mobile sunt de-a dreptul notabile.

Sursa foto: unsplash.com