Breaking news

Moțiunea de cenzură a PNL, respinsă de Parlament

loading...

Moțiunea de cenzură “Opriți Guvernul Ponta 3 – Guvernul corupției, demagogiei și minciunii”, inițiată de PNL, a fost respinsă, luni, de plenul Parlamentului cu 176 voturi pentru și 19 împotrivă.

motiune cenzura - pnlDupă eșecul de la europarlamentare, liberalii au mai bifat luni, un altul, în Parlament. Moțiunea de cenzură inițiată de PNL, și susținută de PMP, PP-DD și PDL, împotriva Guvenrului Ponta, a picat în Parlamentul României.

În plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au fost prezenți, luni, 326 de deputați și senatori, din care au votat 196. Un vot a fost anulat. Pentru ca moțiunea să fi fost adoptată și Guvernul demis, Opoziția trebuia să adune cel puțin 286 de voturi pentru.

Premierul Victor Ponta a spus luni, că Moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului a fost introdusă ca element de campanie electorală: Moțiunea a fost introdusă ca element de campanie electorală. Campania s-a terminat, oamenii au votat, trebuie să ne întoarcem toți la treabă. Vă mulțumesc.

loading...