Breaking news

MOTIFSIO îți prezintă cele mai cool cadouri în anul 2021

loading...

Anul 2021 abia a început iar zilele de naștere ale prietenilor sau ale familiei sunt pe cale să vina. Știm că a devenit din ce în ce mai dificil să găsești cadoul perfect, asta datorita gusturilor diversificate, însă noi am venit cu câteva sugestii care să te inspire. Așa că am făcut o lista cu 5 cele mai cool cadouri pe care le poți oferi celor dragi, pe care și cele mai pretențioase persoane le vor îndrăgi.

1.O pereche de căști fară fir

Pentru unii o modalitate de relaxare o reprezintă muzica.

Căștile fară fir sunt o opțiune ideala mai ales pentru momentele în care vrei să desfășori anumite activități care implica un grad mai mare de efort și mișcări. În mod normal căștile clasice vor încurcă desfășurarea acestor acțiuni din pricina faptului că firul acestora se poate agata, uneori fiind foarte incomod.

2.O husă personalizată pentru telefon

O husă de telefon nu strică niciodată, mai ales că majoritatea oamenilor au investit deja într-un smartphone și își doresc că această investiție să fie de lungă durată. 

Puteți opta pentru husele personalizate cum sunt cele de la MOTIFSIO. Aceste accesorii sunt lucrate manual și pot fi inscripționate fie cu text argintiu fie cu text auriu, în funcție de preferințe. Sunt la curent cu noutățile și tendințele în materie de device-uri, astfel că puteți găsi huse pentru diferite modele de iPhone, până și huse de iPhone 12 PRO personalizate.

3.Un încărcător sau o baterie externă wireless

Un concept nou, care atrage tot mai mulți utilizatori. Este foarte ușor de folosit, tot ce trebuie să faci este să apropii dispozitivele de suprafață încărcătorului sau a bateriei iar acesta se vă alimenta prin intermediul câmpurilor electromagnetice. Aceste accesorii vor schimba cu totul experiență de utilizator, deoarece vei renunță la cabluri și vei avea posibilitatea să folosești același încărcător pentru mai multe device-uri. Atenție, înainte de a achiziționa un încărcător wireless trebuie să vă asigurați că dispozitivele pe care le dețineți sunt compatibile cu acest mod de încărcare.

4.Bricheta electrica

O bricheta cu port de încărcare USB pe care să o poți încarca ușor poate fi un cadou perfect pentru un bărbat. Au un design modern, inovator și elegant care le permite să fie folosite în diferite condiții atmoferice. Are o ardere rapidă la temperatura ridicată și poate fi folosită pentru a aprinde țigările. Cu siguranță îl vă scuti de cumpăratul brichetelor cu gaz o buna perioada de timp. 

5.O boxa portabilă

În ultima vreme foarte multă lume a început să se folosească de aceste boxe portabile datorită avantajelor pe care le au. Diferite mărimi și forme, aceste boxe pot fi transportate cu ușurință și le puteți folosi în orice oriunde și oricând. Sunt destul zgomotoase, perfecte pentru petreceri deoarece le poți conecta prin bluetooth și poți reda timp de câteva ore orice melodie preferi. Marea majoritate beneficiază și de funcția de ascultare radio. Un astfel de accesoriu este esențial și nu ar trebui să lipsească din nicio casa. 

6.Smartwatch

Smartwatch-ul sunt ceasurile inteligente cu caracteristici total avansate fata de cele ale unui ceas normal. Aceste dispozitive cu afișaj digital permit instalarea și configurarea unor aplicații, permite vizualizarea notificărilor, a SMS-urilor, a apelurilor, dispun de monitorizare fitness și o multitudine de alte funcționalități similiare cu cele ale unui smartphone. Practic, îți poți conecta ceasul la telefonul mobil și te poți bucura de experiență pe care ți-o oferă  acesta fără a mai fi nevoit să îl scoți tot timpul din geanta sau buzunar.

sursa: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/ambalaje-aniversare-anotimp-arc-269887/

loading...