Breaking news

Motanul lui Andrei Aradits s-a intoxicat de la țigările actorului

loading...

Andrei Aradits dezvăluie că motanul lui, foarte pofticios de fel, l-a lăsat într-o seară fără țigări, pentru că felina s-a apucat de ros țigările. Numai că tutunul nu i-a picat bine montanului, întrucât acesta s-a intoxicat.

motan andreiJuratul show-ului “Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, are acasă un motan… gourmet.

“Sasha e un gourmet. Nu mănâncă orice. E înnebunit după ton, creveți, pastă de dinți, măsline, gumă de mestecat și… țigări. Odată a ros un pachet întreg, s-a intoxicat săracu’”, povestește Aradits.

De asemenea, Sasha este și un motan foarte afectuos.

”Sasha e cel mai tandru motan pe care l-am întâlnit. Are caracter de golden retriever. În fiecare seară, se așează pe pernă lângă Eric (n.n. fiul actorului), îl adoarme, apoi vine și se înghesuie între noi. Eu nu pot să-mi țin soția în brațe. Cum m-am așezat, hop și Sasha, care își face loc și începe torsul”, mai povestește Andrei.

Pe Andrei Aradits telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea sâmbătă, 28 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”

loading...