Breaking news

Mosty.com – cea mai nouă destinație online de fashion din România

Mosty, destinație online de fashion, stil și inspirație, specializată în comercializarea de articole vestimentare și accesorii de modă, s-a lansat în România. Cu o varietate de articole vestimentare, cu croieli spectaculoase, Mosty pune la dispoziția femeilor colecții semnate de cei mai buni designeri din Grecia.

Piesele de rezistență din colecțiile exclusiviste care se găsesc și în buticuri de modă prezente în insulele grecești, precum Mykonos, Paros, Santorini sau Atena, sunt acum disponibile și fashionistelor din România, la doar un click distanță.

Articole chic de plajă, costume de baie moderne, rochii elegante sau bijuterii eclectice și accesorii unicat, toate stau sub semnătura calității designerilor greci. Mosty prezintă peste 30 de branduri pe piața mondială de fashion și este în continuă evoluție prin adăugarea de noi nume în portofoliu în fiecare an. De asemenea, echipa de experți oferă clienților sfaturi personalizate de styling pentru ca fiecare să-și găsească ținuta potrivită.

“Ideea care a stat la baza Mosty a fost dorința de a prezenta universul creațiilor designerilor greci și de a oferi femeilor o experiență inedita de shopping, articole vestimentare de cea mai bună calitate și colecții exclusiviste. De asemenea, platforma se adresează unei audiențe globale și oferă un serviciu premium pentru clienți, prin oferirea unei experiențe sigure de shopping cu  livrare în peste 100 de țări”, a declarat Vasia Stasinopoulou, CEO & co-fondator Mosty.com.

Mosty promite să devină un spațiu în care femeile vor descoperi întotdeauna cele mai noi și elegante colecții, dar și informații despre tendințe, trucuri și sfaturi pentru un look modern.

Pentru mai multe detalii, accesați www.mosty.com sau pagina de Facebook Mosty România.

Despre Mosty

Mosty este o destinație online de fashion, stil și inspirație, fondată în anul 2018, în România.  Mosty se adresează femeilor interesate de noile tendințe în modă și pune la dispoziția acestora cele mai noi și elegante colecții semnate de peste 30 de designeri din Grecia. Misiunea Mosty este de a face cunoscută la nivel global energia culturii grecești, prin articole vestimentare unice de înaltă calitate și materiale naturale. Linia superbă de accesorii este realizată în întregime din materiale naturale, în cele mai bune fabrici din Grecia.  Mosty promite să devină o destinație online care să pună accent pe patru piloni cheie: modă, stil, wellness & home.

>