Breaking news

Moscova atacă dur declaraţiile lui Băsescu

Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova protestează faţă de declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la evenimentele din 1941. Reprezentanţii ministerul rus de externe au declarat că sunt “indignaţi” de declaraţia preşedintelui potrivit căreia şi el ar fi ordonat trupelor să treacă Prutul pentru a ataca URSS în 1941, informează Antena 3.

rusia-kremlin-moscova-traian-bsescu2 Preşedintele român Traian Băsescu a trezit un val de nemulţumire la Ministerul de Externe din Rusia. Diplomaţii rusi l-au criticat pe “neruşinatul” Traian Băsescu pentru că l-a glorificat pe Hitler prin declaraţiile sale. Ministerul de Externe din Rusia îşi exprimă speranţa că Europa va găsi o modalitate de a-l pune la punct pe Traian Băsescu, informează HotNews.

În opinia funcţionarilor MAE din Rusia, “o asemenea bravadă neruşinată, care justifică agresiunea fascistă şi jigneşte memoria milioanelor de victime ale fascismului, este inadmisibilă şi trebuie să primească o apreciere adecvată din partea Europei civilizate“, citează agenţia Interfax declaraţia oficială a MAE.



>