Breaking news

Moş Nicolae n-a uitat pe nimeni!

Micuţii abia au aşteptat ziua de ieri, pentru a-şi lustrui ghetuţele în aşteptarea lui Moş Nicolae. Nu micã le-a fost mirarea când dis de dimineaţã le-au gãsit pline de cadouri. Iatã ce au primit micuţii vedetelor de Sfântul Niculae!

50 Cent a intrat în familia lui Dan Negru! Anul acesta, armata de blonde a lui Negru şi-au unit forţele şi le-au pregãtit micuţilor un cadou pe cinste! La copiii lui Dan Negru a venit un Moş mai…atipic. Dis de dimineaţã, Dara şi Bogdan au gãsit în ghetuţe un pui de ciobãnesc mioritic! L-au îndrãgit pe datã şi i-au pus numele 50 Cent. Familia prezentatorului nu e la prima experienţã cu aceastã rasã, având deja un exemplar în vârstã de mai bine de 5 ani.

„Tati, tati, m-am uitat şi nu e bãţ!” a fost exclamaţia cu care Eric, micuţul familiei Aradits a dat deşteptarea casei în aceastã dimineaţã. Pentru cã i-au atras atenţia cã Moşul vegheazã tot anul şi aduce nuieluşe copiilor neascultãtori, Eric a fost foarte mirat când a gãsit în ghetuţe foarte multe dulciuri şi o jucãrie beyblade, atât de la modã în rândul copiilor. Pãrinţii au învãţat şi ei ceva din toatã aceastã poveste: rãsplata e mai eficientã ca pedeapsa!

Micuţei Erica Osmanovici, Moşul i-a adus jucãrii „gustoase” : „A fost foarte încântatã de cadourile primite, pe care, la doar 1 an şi douã luni şi cu dinţişorii încã în creştere a vrut sã le şi guste! Şi cum Moş Niculae e renumit pentru dulciurile lui, ne-a adus şi nouã, desigur, mâncãricã de bebeluşi!” a declarat mândru tãticul Daniel Osmanovici.

Patrick întrebat toatã ziua când vine Moşul, aşa cã l-am rugat sã ne treacã mai repede pe lista lui! Bãieţelul Geaninei l-a aşteptat toatã ziua pe Moş Niculae, verificându-şi ghetuţele din timp în timp. Moşul l-a vãzut cât este de nerãbdãtor, aşa cã a trecut pe la noi încã de la ora 18.00, încãrcat de dulciuri şi o consolã pe care şi-o dorea foarte mult!” a declarat mãmica Geanina Ilieş.

„Nişte maşinuţe, nişte maşinuţe şi… nişte maşinuţe!” aceasta a fost scrisoarea lui David Andrei, bãieţelul lui Ani Plumb, pentru Moş Niculae. Astfel cã Moşul a acţionat în consecinţã şi i-a adus o maşinuţã cu telecomandã, nişte joculeţe şi celebrele ouã de ciocolatã!

Moşul a trecut şi pe bãieţelul Dianei Munteanu Niculescu: “La noi a venit Mos Nicolae dis de dimineaţã, cu ghetuţe pline de surprize. David i-a scris din vreme lui Moş Nicolae, rugându-l sã-i aducã neapãrat o bãrcuţã şi o şalupã – de jucãrie, bineînţeles! J Şi cum a fost tare cuminte, le-a primit pe amândouã. În plus, şi-a intregit şi colecţia de animãluţe de pluş cu un nou personaj din Winnie the Pooh, Tiglet, şi a mai primit şi un puzzle cu Scooby Doo!”

Copiii Adrianei Bahmuțeanu au dat jucăriile pe acadele multicolore! Moș Nicolae a ajuns aseară și la copiii vedetei Antena 2, Adriana Bahmuțeanu, cu un sac plin de cadouri. Deși au primit o mulțime de jucării, Maximus și Edi au foarte încântați de acadelele de toate formele și culorile pe care Moșul le-a lăsat în ghetuțe.Pentru că a știut cât de mult își dorea o chitară, Moș Nicolae i-a adus aseară lui Maximus (4 ani) o chitară clasică adevărată iar Adriana  promite că-l va înscrie pe Maxi și la cursuri.Moșul nu l-a ratat nici pe Edi, căruia i-a adus o tamburină astfel că în familia Adrianei Bahmuțeanu se prefigurează o iarnă plină de muzică.

În familia Florentinei Fântânaru Moşul a venit de douã ori! Anul ãsta ne-a copleşit Moş Nicolae, fiind primul Moş din an care a poposit în ghetuţele noastre. Încã de asearã am lustruit de zor toate încãlţãrile şi le-am aşezat frumos, la uşã. Moşul nu ne-a dezamãgit şi a venit peste tot, şi la şcoalã, şi acasã, cu multe dulciuri şi jucãrii, în ciuda faptului cã asearã Dragoş se tot juca cu bãţul unui mop şi l-am rugat sã fie atent, sã nu cumva sã primeascã vreo nuieluşa, în loc de cadouri! N-a fost cazul, Dragoş e un copil foarte bun şi Mos Nicolae a ştiut asta.”

 

>