Breaking news

Montarea unui gard electric, soluția optimă pentru a ține urșii la distanță

Locuiți la casă, dețineți un teren generos și vă gândiți că aici veți începe să faceți rădăcini. Este loc liniștit, cu poluare mai redusă decât în inima unui centru urban. Vă place să fiți departe de jungla urbană. Dar ce vă faceți cu animalele care mișună prin curte, cu vietățile sălbatice ce nu știu că încalcă o proprietate privată?                 

Ca primă reacție atunci când un urs vă invadează spațiul casei este să căutați măsuri de protecție. Este însă trist ce se întâmplă cu împușcatul urșilor. Nici nu știți cum ajungeți să nimiciți un exemplar rar. Așadar soluția rămâne cea de prevenție mai întâi de toate, iar un gard electric special montat cu scopul de a vă proteja perimetrul personal este o idee excelentă.

Un gard electric vă poate scuti de asemenea de o serie de inconveniente, de hoți, nu doar de animale care dau târcoale casei. Vă poate scuti implicit de costurile legate de paza umană pe care obișnuiați să v-o asigurați. Un astfel de gard este o investiție smart pe care o puteți face. Funcționează pe bază de microunde, unde infraroșu și senzori microunde cu efect Doppler.

Un gard electric nu este periculos

Impulsurile electrice emise nu sunt dăunătoare. Vor face ca animalul care se atinge de gard și încearcă pătrunderea într-un perimetru să fie descurajat de situația incomodă. Practic în acel moment i se contractă mușchii, din cauza impulsului de curent. Pe măsură ce insistă, povestea se repetă, astfel încât nu îi este permis sub nicio formă să înainteze.

Gardul electric este folosit de multă vreme, în mod special de cei care locuiesc în zone unde mișună animale sălbatice sau chiar de către cei care dețin ferme și doresc să împrejmuiască perimetrele animalelor deținute. Sunt sisteme avantajoase ce vor ține la distanță musafirii nepoftiți  ca să nu mai pătrundă pe proprietatea voastră și vor spori gradul de siguranță al zonei.

Gard electric găsiți la Sion Solution

Pentru cei care iau în considerare că uciderea animalelor sălbatice nu este o soluție și aleg preventiv mai întâi de toate un gard electric, trebuie menționat că acesta poate fi achiziționat de la Sion Solution. Vorbim despre firmă cu experiență, în portofoliul căreia se află servicii și produse pentru securitate, printre care și gardurile electrice.

Ca de fiecare dată, dacă vă doriți un rezultat excelent trebuie să apelați la un profesionist. Astfel, nu improvizați un gard electric. Este nevoie de împământare de asemenea, iar asigurarea faptului că întregul sistem este corect  montat este una din griji și unul din motivele pentru care veți dori să apelați la echipa specializată pe această nișă. Sion Solution vă poate proiecta sistemul, îl va și instala și pe termen lung vă oferă și mentenanță.

Un gard electric poate fi una dintre soluțiile pentru securitate privind un perimetru avut în vedere. Veți găsi la Sion Solution și alte variante, adaptate pentru fiecare segment de public, pentru clienți casnici cu zone rezidențiale sau pentru cei care dețin clădiri, perimetre extinse, deschise publicului larg și au nevoie de soluții precum bariere de acces, garduri electrice sau senzori monostatici cu microunde, detectoare PIR de exterior etc. Ofertele Sion Solution pot fi accesate online, din pagina oficială.

Înțelegem așadar că din greșelile altora putem învăța. Nu lăsați animalele sălbatice să vă invadeze spațiul, să creeze un context periculos pentru voi, fiind pasivi la ce s-ar putea întâmpla.

Contact:

Fix:  +4 0372 753 343

Fax: +4 0372 871 030

Email: office@sionsolution.ro

>