Breaking news

Monica Tatoiu se laudă singură: “Eu chiar le ştiu pe toate!”

Monica Tatoiu a vorbit miercuri în emisiunea “TEO SHOW”, de la Kanal D, despre comentariile pe care le fac internauţii la adresa ei. Ironiile acestora i se par foarte uşor de combătut.

Monica TatoiuMonica Tatoiu se laudă singură și se crede atotștiutoare. Prezentă în emisiunea lui Teo de la Kanal D, Tatoiu s-a dat în stambă, ca de obicei.

Dacă aţi urmări ce se scrie pe bloguri despre mine, aţi vedea că sunt o baba care le ştie pe toate. Şi? Eu chiar le ştiu pe toate! Asta e diferenţa! Mă întrebi de avioane, ştiu de avioane; mă întrebi de medicină, ştiu de medicină; mă întrebi de gramatică limbii române, o ştiu mai bine că cei din Parlament. Şi nu am nicio jenă! Trebuie să conştientizezi că eşti bun pe ceva şi nimeni nu poate să te ingenunchieze când tu eşti sigur”, a spus Monica Tatoiu.

Aflat în platou, doctorul psiholog Ilie Marinescu a ţinut să-i dea replică doamnei Tatoiu spunând că vorbele ei contrazic teoriile lui Soctrate: Până şi Socrate a spus: Ştiu că nu ştiu nimic!, doamna Tatoiu îi contrazice orice filosofie.