Breaking news

Monica Sannino, R-Twins și Miruna Buză, eliminați în prima Gală Live X Factor 2014

Prima Gală Live X Factor România 2014, difuzată de Antena 1, în ajun de Moș Nicolae a fost plină de surprize. Pe lângă cei 9 concurenți aleși de jurați în urma duelurilor din bootcamp, în prima gală au mai apărut alții trei.

Monica Sannino- R-Twins - Miruna BuzaEchipa lui Brenciu a deschis prima Gală Live X Factor. După ce Monica Sannino, Adina Răducan și Cristian Goaie au cântat, juratul a anunțat concurentul surpriză pe care l-a salvat din bootcamp, după ce organizatorii de la X Factor UK, au permis acest lucru. Sergiu Braga a fost ales de Brenciu să evolueze în echipa lui.

Cei patru concurenți au putut fi votați atât în timpul prestației live, cât și la final de grup, preț de câteva minute. În urma televotului, Adina Răducan și Sergiu Braga au fost salvați și merg automat în a doua gală live, iar Monica Sannino și Cristian Goaie au intrat la duel. Brenciu a ales apoi să-l salveze pe Cristian Goaie.

Delia a început gala cu  R-Twins a continuat cu trupa Contrast și apoi cu celebra și controversata Trupă 69. Concurentul surpriză pe care l-a salvat Delia a fost adus de departe. Alessio Paddeu, italianul eliminat în bootcamp de Ștefan Bănică, a fost readus în concurs de jurata Delia. Aceasta a făcut o alegere bună căci telespectatorii l-au votat masiv pe Alessio și l-au calificat în a doua gală live. Biletele pentru gala de vineri le-a obținut și Trupa 69. La duel au intrat R-Twins și Contrast. cei din urmă au fost preferații Deliei pentru următoarea gală.

Ștefan Bănică Junior a deschis gala cu Alexandra Crișan, apoi l-a aruncat în ring pe rokerul Alexandru Florea. Nicoleta Nucă, îmbrăcată într-o rochie confecționată în culorile tricolorului și urcată pe un piedestal, a cântat impecabil piesa ”România”. Ștefan Bănică a salvat-o din Bootcamp pe Miruna Buză, eliminată de Brenciu pentru acutele prea înalte.

Alexandra Crișan și Nicoleta Nucă au fost salvate de public iar, Alexandru Florea și Miruna Buză au intrat la duel. Bănică a ales să-l salveze pe Alexandru Florea și a eliminat-o pe proaspăta revenită în concurs, Miruna Buză.