Breaking news

Monica Petricã, jurat la România Dansează, are stylist de la Hollywood

Monica Petricã, prezenţa femininã din juriul „România Danseazã”, care ve debuta duminica aceasta, de la 20.30, la Antena 1 taie respiraţia la orice apariţie cu graţia şi eleganţa sa.

monica petricaPentru apariţiile sale pe scena talent-show-ului, Monica a optat pentru serviciile celui mai în vogã stilist al momentului – Lucia Maria Hohan.

Deşi pãşeşte rar în lumina reflectoarelor, creaţiile sale sunt purtate pe covorul roşu de divele de la Hollywood. Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger sau Selena Gomez sunt doar câteva din vedetele care i-au îmbrãcat rochiile.

Lucia Maria Hohan este unul dintre tinerii stilişti care se poate lãuda cu un impresionant palmares. A absolvit studiile la Milano, apoi s-a întors în ţarã ca sã se perfecţioneze.

A rãmas însã aici, şi-a deschis propriul atelier şi a început sã creeze haine senzaţionale, care le-au atras imediat privirile divelor de la Hollywood.

Jennifer Lopez, Eva Longoria, Nicole Scherzinger, Selena Gomez, Christina Applegate, Jennifer Hudson sau Sharon Osbourne sunt doar câteva dintre vedetele care au ales sã poarte la evenimente creaţiile renumitului designer.

Monica Petricã, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului.

Dacã CRBL şi Monica Petricã vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu.

Fiind cel mai popular format internaţional de dans, „România danseazã” are ca primã regulã diversitatea, astfel cã pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile.