Breaking news

Monica Petrică a venit la Teatru TV, să-şi susţină colegul la “examen”

Astăzi, de la 20.30, Mihai Bendeac urcă din nou pe scena teatrului, la fel de emoţionat ca de fiecare dată, într-o piesă pe care o numeşte “examenul” său în faţa telespectatorilor.

monica petrica si bendeac“Bani din cer” este cel de-al treilea spectacol difuzat în cadrul ambiţiosului proiect TEATRU TV, care a luat startul primăvara aceasta la Antena 1.

Şi de această dată, la filmarea piesei, actorul a avut parte de susţinerea a numeroase personalităţi ale vieţii publice din diferite arii de activitate, actori, interpreţi, designeri, oameni de televiziune.

În sală la piesa “Bani din cer” a venit şi colega sa de jurizare, balerina Monica Petrică, pentru a-l descoperi pe Mihai Bendeac în ipostaza de actor de teatru. Uite ce spune despre colegul de jurizare!

Pe Mihai îl consider un artist complet, un om care are foarte mult de dăruit în ceea ce face el, în zona teatrului şi nu în ultimul rând în televiziune. Se vede că are foarte multă carismă şi este un personaj extrem de imprevizibil. Până la urmă, fiind artist, trebuie să ne aşteptăm la orice. Suntem la un eveniment important pentru Mihai şi am venit să susţinem colegul de juriu” a spus Monica Petrică.

Angela Similea, Anca Pandrea, Delia şi Răzvan Munteanu, Geanina Ilieş, Andrei Kerestely, Mihai Mărgineanu, Gabriel Cotabiţă, Răzvan Simion sau Stephan Pelger, acestea sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au vizionat piesa “Bani din cer” în sala de teatru.

Cred că această acţiune este cel mai lăudabil eveniment pe care l-a făcut vreo televiziune vreodată din punct de vedere al culturii. N-am niciun motiv să fiu amabil cu televiziunile, dar acesta este un moment care trebuie făcut şi de alţii” a spus Mihai Mărgineanu.

Am foarte mulţi prieteni actori de cinema, de teatru. Am învăţat de la fiecare dintre ei câte ceva, am fost şi la cursuri de improvizaţie şi de artă cinematografică. E interesant să vezi cum se manifestă actorii în spaţiul ce le este familiar, dar sigur nu toate aceste reguli se pot aplica şi în televiziune. Dacă te uiţi la lumea televiziunii din România de azi, îţi dai seama că cineva a riscat foarte mult să facă Teatru Tv în 2013. Dar pentru că a mers foarte bine şi pentru că, în sfârşit, e ceva de urmărit împreună cu familia, copiii, bunicii, toţi la un loc, am decis să creditez 100% showul acesta” a declarat Răzvan Simion.

Astăzi, de la 20.30, telespectatorii care iubesc divertismentul de calitate, teatrul şi actorii români de valoare sunt aşteptaţi la Antena 1 la “Bani din cer”.