Breaking news

Monica Niculescu s-a calificat în semifinala la simplu la turneul WTA de la Guangzhou

Monica Niculescu a reușit să se califice joi, în semifinalele probei de simplu feminin din cadrul turneului WTA de tenis de la Guangzhou, dotat cu premii în valoare de 500.000 de dolari.

monica niculescu - tenisMonica Niculescu se simte foarte bine pe hard-ul de la Guangzhou. Românca a învins-o joi, pe Monica Puig, în două seturi, scor 6-2, 6-2, după o oră și 32 de minute de joc.

Scor identic pe care-l reușise miercuri în optimi cu japoneza Misaki Doi.

În semifinale la simplu, Monica Niculescu va juca cu Yafan Wang, locul 251 wta și posesoare a unui wild card.

Este cea de-a doua semifinală WTA pe care Monica Niculescu o joacă în 2014, după cea din luna iulie de la București, pierdută pe zgură în fața Simonei Halep.

Românca aflată în prezent pe locul 60 mondial, ar trebui să se califice vineri, în finală, fără niciun fel de emoții, ținând cont de felul cum a jucat până acum și de faptul că are în semifinală o jucătoare modestă.

Monica Niculescu are asigurat un cec în valoare de 29,731 dolari și 110 puncte WTA, pentru accederea în semifinale la simplu.

Monica Niculescu era calificat și în sferturile de finală ale probei de dublu feminin, unde face pereche cu Elitsa Kostova. Însă, azi, cele două, s-au retras din motive medicale.

>