Breaking news

Monica Niculescu defilează la Doha. A eliminat-o în turul doi pe Jelena Jankovic

loading...

Monica Niculescu s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA Premier de la Doha din Qatar, dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari, după ce a învins-o pe sârboaica Jelena Jankovic.

monica niculescuMonica Niculescu este într-o formă de zile mari la Doha. După ce luni a eliminat-o în primul tur pe Sabine Lisicki, numărul 31 mondial, azi a trimis-o acasă pe Jelena Jankovic, locul 20 mondial și a 14-a favorită a competiției.

Niculescu s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 7-5, la capătul unui meci fantastic care a durat două ore și 46 minute.

După ce a condus cu 20- în primul set, românca l-a cedat cu 3-6, dar a reușit să revină fantastic în joc și s-a impus cu 6-4 în setul doi și 7-5 în setul decisiv care a fost unul de infarct.

Niculescu a condus cu 3-0, 4-1 și 5-2, dar nu a reușit să încheie conturile și Jankovic a revenit formidabil, restabilind egalitatea, 5-5. Niculescu a găsit resursele pentru un nou break, iar apoi a câștigat setul cu 7-5 și meciul.

Calificarea în optimi la Doha îi asigură româncei un cec de 29.580 de dolari și 105 puncte WTA, iar în optimi va juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, numărul trei mondial și a treia favorită.

loading...