Breaking news

Monica Niculescu, calificare dificilă în semifinale la Hobart

loading...

Monica Niculescu s-a calificat cu dificultate, joi, în semifinalele turneului de tenis WTA de la Hobart. Românca a avut parte de o adversară arțăgoasă. Risa Ozaki i-a scos peri albi româncei Monica Niculescu, în sferturi de finală la Hobart. 

monica niculescu - wtaMonica Niculescu, a treia favorită a turneului de tenis de la Hobart, și-a adjudecat primul set cu scorul de 6-4, după o oră și 5 minute de joc cu japoneza.

Românca a început fantastic setul doi, conducând cu 4-0, scor la care jocul lui Niculescu a început să scârție din toate balamalele.

Japoneza a profitat de jocul slab al româncei și a reușit să egaleze scorul la 4-4, și era cât pe ce să preia conducerea setului cu 5-4. La 4-4, Niculescu a revenit de la 0-40 pe serviciul japonezei și s-a impus, preluând conducerea cu 5-4.  A urmat la serviciu și în cele din urmă, Monica Niculescu și-a făcut serviciul și-a adjudecat setul doi cu 6-4 și s-a calificat în semifinale la Hobart.

În semifinale, Monica Niculescu va juca cu Lesia Tsurenko pentru calificarea în prima finală WTA pe 2017. Calificarea în semifinale la Hobart îi asigură lui Niculescu un cec în valoare de 11,300 de dolari și 110 puncte WTA.

Raluca Olaru a reușit o calificare norocoasă la dublu, alături de Olga Savchuk, întrucât Lyudmyla Kichenok și Nadiya Kichenok s-au retras în sferturi de finală.

În semifinale, Olaru și Savchuk vor juca cu perechea formată din Mandy Minella și Anastasija Sevastova.

loading...